Gigi Becali a vrut să părăsească sala de judecată, când a văzut că din complet face parte şi George Matei Dorel, cel care a hotărât prima menţinere a deciziei de arestare a lui Becali luată de instanţa Judecătoriei Sectorului 1.

Finanţatorul echipei din Ghencea şi-a exprimat nemulţumirea faţă de faptul că procurorul Amariei, cel care i-a instrumentat dosarul şi a cerut arestarea lui, a făcut acest lucru pentru a-l batjocori, arătând că, până la acest moment, magistratul nu l-a chemat nici măcar o dată pentru a-i lua declaraţii.

„Vreau să vă întreb dacă se poate merge la infinit cu aşa-zisa anchetă din cazul meu. Nu-i poate trage nimeni la răspundere pe procurori? Băi Amariei, i-ai luat vreo declaraţie lui Becali? Nu m-a chemat procurorul să dau nicio declaraţie. Pentru ce îl ţinem pe Gigi Becali arestat? A, vreţi să-l batjocoriţi pe Gigi Becali, da? Ei, uite că nu se mai poate. Sunt europarlamentar acum, am imunitate” – reacţia lui Becali, care a cerut instanţei anularea tuturor restricţiilor

Potrivit rezultatelor de la alegerile din 7 iunie, Gigi Becali a obţinut un mandat de europarlamentar, fiind propus candidat pe listele Partidului România Mare în timp ce se afla în arest preventiv.

Becali este eliberat condiţionat, el fiind cercetat într-un dosar de lipsire de libertate.

Sursa: Mediafax

Ştire actualizată la ora 14:53.

CITIŢI ŞI:

Becali şi-a luat consilier PDL

Becali nu poate părăsi ţara | VIDEO

Gigi Becali, amânat de Tribunal

Judecătorii nu-l lasă pe Becali la Bruxelles