Becali licitează: 30.000.000 € pe Rapid

Becali licitează: 30.000.000 € pe Rapid

Încă o „aroganţă“: patronul „roş-albaştrilor“ s-a lăudat ieri că e dispus să-i cumpere pe rivalii din Giuleşti şi să-i transforme în Steaua III.

După ce a anunţat că, de supărare, este gata să vândă echipa de fotbal Rapid, George Copos a şi primit ieri o ofertă concretă, care sună însă mai degrabă a obrăznicie. Pentru a demonstra că zvonul retragerii din Giuleşti este doar o manevră de-a lui Copos, Gigi Becali, patronul Stelei, spune că este gata să cumpere Rapid, din care intenţionează să facă Steaua III (fiindcă Steaua II este considerată Gloria Buzău). „Dacă nu era Copos, Rapid era în B“ „Vinde Copos? Îi dau eu 30 de milioane pe Rapid! Să văd, vinde? A zis că vrea 20 de milioane, eu îi dau 30. Îi dau şi 50, să vedem, vinde? Vrăjeală din asta, aşa cum îi place lui, să se joace cu suporterii, să-i sperie, că ăia cam se impun la echipă... Dacă nu e Copos la Rapid, e mai greu cu Rapid. Copos, cum a făcut el, cum n-a făcut, a făcut performanţe. Aşa zgârcit cum e el, dacă nu era Copos, Rapid era acum în Divizia B. Îi dau 30 de milioane, iau tot ce e bun de la Rapid şi duc la Steaua, am scăpat de concurenţă. Fac Steaua I, Steaua II - Buzăul, Rapid - Steaua III“, a spus ieri Gigi Becali.

Mai în glumă, mai în serios, Becali şi-a făcut planul. „Plătesc 30 de milioane ca să fiu sigur de locul doi, asta fac. Iau doi-trei jucători buni de la ei şi îi aduc la Steaua şi îi duc pe ăştia, alde Cristocea, Croitoru. Nu-i mai dau în altă parte, îi duc la Rapid“, a spus şeful Stelei. Afirmaţiile rivalului din Ghencea au fost luate în serios de suporterii rapidişti. „Gigi Becali nu ajunge nici la Podul Grant, n-are cum să ajungă patron la Rapid. Copos nu o să-i vândă niciodată Rapidul lui Gigi Becali. Şi n-ar veni nici Gigi Becali. Sunt doar jocurile lor de culise“, crede Valentin Marincea, liderul galeriei giuleştene, convins că George Copos va poza încă o dată în „salvatorul din Giuleşti“. Steaua, fabrică de bani Tot ieri, Gigi Becali a anunţat că în ultimii doi ani şi jumătate a obţinut 30 de milioane de euro de pe urma echipei de fotbal Steaua. „Chiar şi aşa, tot mai am încă pagubă de vreo 25 de milioane... Dacă nu-i încasam pe ăia 30 de milioane, acum aveam pagubă 50-60 de milioane. Contabilul mi-a spus că în sezonul 2006/2007 am avut buget de 19 milioane. De-asta îi e frică lui Copos! Ca să ţină pasul trebuie să facă bugetul mare. Simte că nu mai poate scoate bani din fotbal, ca până acum. Vindea un jucător pe trei milioane, avea buget de două milioane, trăia un an şi jumătate. L-a vândut pe Mazilu pe patru milioane, dar se duc şi ăştia, spulberă banii. Tot nu dă echipa, dar are un sentiment de frică. Probabil zice: «Cheltui şi banii mei, mă mai şi comandă galeria, ia să-i sperii puţin, să le zic că mă las»“, a încheiat Becali.

Ne puteți urmări și pe Google News