Evenimentul Zilei > Social > Caz ȘOCANT la Spitalul din Alba: Un bebeluș a ajuns la spital cu o GAURĂ ÎN MÂNĂ după ce a pățit ceva INCREDIBIL
Caz ȘOCANT la Spitalul din Alba: Un bebeluș a ajuns la spital cu o GAURĂ ÎN MÂNĂ după ce a pățit ceva INCREDIBIL

Caz ȘOCANT la Spitalul din Alba: Un bebeluș a ajuns la spital cu o GAURĂ ÎN MÂNĂ după ce a pățit ceva INCREDIBIL

La Spitalul Județean Alba se realizează o anchetă în contextul în care un bebeluș a ajuns la spital cu o gaură în mână după ce i-a fost pusă o branulă.

Conducerea spitalului s-a autosesizat în acest caz, după ce mama copilului a dat detalii despre acest incident pe rețelele de socializare, potrivt b1.ro.

Mama bebelușului a povestit cum copilul a ajuns la urgențe cu febră de 40 de grade și convulsii. Acesta a stat internat la Pediatrie timp de 5 zile, iar din prima zi, mâna sa a început să se înroșească după ce i-a fost pusă o branulă.

”Au văzut și ei că s-a înroșit mânuța și tot i-au lăsat branula timp de o oră și s-a ajuns la gaură, îi tot săpa acolo rana și mâna tot nu i se desumfla”, a declarat mama copilului. 

La externare, medicii i-ar fi dat o rețetă și i-ar fi spus să îi dea copilului pe mână cu spray de arsuri și să-l panseze. Văzând că situația se agravează, femeia a mers din nou la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, unde i s-ar fi recomandat să meargă la Cluj-Napoca, deoarece ei nu îi pot face anestezie copilului.

Mama a mers la Spitalul de Pediatrie din Cluj-Napoca, unde a fost internată împreună cu băiețelul. Acesta a intrat sub tratament cu antibiotice, dar potrivit spuselor mamei sale, cel ami probabil va fi operat la mână.

”S-a făcut incizia leziunii, drenaj, urmează să se vadă dacă leziunile respective vor impune și o parte de grefă, de tegument sau nu”, a declarat Călin Lazăr, director medical al Spitalului din Cluj.

Managerul spitalului Județean de Urgență Alba Iulia sustine că a aflat despre caz de pe rețelele de socializare și că a demarat o anchetă internă.