Polițiștii, coordonați de procurori, efectuează la această oră percheziții la un club de pe plaja Trei Papuci din cartierul faleza Nord. Descinderea are loc în urma unui scandal care a izbucnit sâmbătă seară între conducerea terasei și niște clienți aflați la o masă. O familie  sărbătorea majoratul fiului, la eveniment fiind invitați mai mulți prieteni, de aceeași vârstă cu sărbătoritul, precum și un copil de 13 ani, fratele unuia dintre invitați.

 

La un moment dat, din neatenție, clienții ar fi spart spart două pahare de la masă. Reacția proprietarului ar fost extrem de violentă. Împreună cu fratele și nepotul său, alături de alți doi angajați, i-ar fi atacat pe cei aflați la masă, cu pumnii și picioarele, cu bâtele, inclusiv cu lopețile. Copilul de 13 ani, lovit în cap cu lopata, a leșinat, revenindu-și după 10 minute. Celelalte victime s-au ales cu buze sparte și multiple traumatisme.

 

Se pare că patronul și oamenii lui erau în avansată stare de ebrietate, spun surse din anchetă. La audieri, agresorii ar fi negat. Victimele au obținut certificate medicale și au făcut plângere împotriva agresorilor. Din motive inexplicabile, cazul a fost preluat, rapid, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, fiind vorba, se pare, de faptul că agresorii s-ar fi lăudat că au relații suspuse. Cineva i-a sfătuit chiar să șteargă imaginile de pe camerele de supraveghere, care înregistraseră bătaia. Împotriva agresorilor nu a fost luată, deocamdată, nicio măsură.