Evenimentul Zilei > Monden > Bat clopote de nuntă pentru cuplul Halep-Iuruc. „Nunta aș vrea să fie în România”
Bat clopote de nuntă pentru cuplul Halep-Iuruc. „Nunta aș vrea să fie în România”

Bat clopote de nuntă pentru cuplul Halep-Iuruc. „Nunta aș vrea să fie în România”

După victoria de la Wimbledon, Simona Halep se relaxează în Grecia, alături de milionarul machedon Toni Iuruc, în vârstă de 40 de ani.

Dacă ar fi să ne luăm după imaginile postate în ultima vreme, cei doi par a fi din ce în ce mai apropiați.

Fotografiile cu fericitul cuplu au strâns milioane de aprecieri pe rețele sociale, fanii comentând că Toni Iuruc este „alesul”.

Cu toate că pune cariera pe primul loc, regina tenisului românesc este o familistă convinsă. „Nunta aș vrea să fie în România. Nu știu dacă aici, la mare, în Constanța, sau în altă parte. N-aş vrea să visez ceva şi să nu-mi iasă, dar aş vrea să am alături cât mai mulţi oameni, familia şi prietenii”, a declarat Simona Halep, conform libertatea.ro.

Simona Halep își dorește foarte mult ca, după retragerea din tenis, să întemeieze o familie și să se dedice 100% copiilor ei.

După ce mă voi retrage din tenis, îmi doresc foarte mult o familie și să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii. Mă voi ocupa de ei să facă un sport, dacă vor. Dacă nu, o să-i susțin în totalitatea în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie împlinită după tenis”, a mărturisit Simona.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: