Evenimentul ZileiMondenBat clopote de nuntă? Andreea Marin, așa cum nu ați mai văzut-o. „Nu mai cred…”

Bat clopote de nuntă? Andreea Marin, așa cum nu ați mai văzut-o. „Nu mai cred…”

Bat clopote de nuntă? Andreea Marin, așa cum nu ați mai văzut-o. „Nu mai cred…”
Andreea Marin şi Adrian Brâncoveanu sunt împreună de doi ani și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au cunoscut într-un spital, când diplomatul trecea prin momente de cumpănă.

„Eu nu mai eram dispusă să am o relaţie. Am trecut prin momente grele. L-am pierdut pe tata…Întâlnirea noastră a fost legată de sănătate. De acest necaz în familie. Nu o să intru în detalii pentru că nu este povestea mea, ci a familiei lui. A fost la un spital. Ne-am apropiat. Aproape trei ani avem de când suntem împreună. A fost dificil la distanţă. El în Africa, eu în România. (…) Nu sunt împotriva căsătoriei, dar nu mai este o prioritate pentru mine. Îi văd sensul acolo unde oamenilor li se potriveşte”, spunea Andreea Marin.

Iubitul vedetei spune că aceasta este mult mai naturală în realitate. „Este o onoare și o plăcere în același timp. Este mult, mult mai naturală. Mult mai naturală decât o cunosc toți ceilalți’, a spus Adrian la Aintena Stars.

„Locuim împreună, e o relație care ne împlinește pe amândoi. Suntem practic o familie. Ce pot să spun? (n.r. despre căsătorie) Nu mai cred în acte. Ce poate să facă un act când doi oameni se iubesc? Contează compabilitatea dintre ei, în ultimă instanță asta e important”, a mărturisit Andreea Marin pentru click.ro.


Accesează: