Evenimentul Zilei > Politica > Băsescu îl urechează pe Cîțu. „Nu e cazul să ne anunțăm propria distrugere economică”
Băsescu îl urechează pe Cîțu. „Nu e cazul să ne anunțăm propria distrugere economică”

Băsescu îl urechează pe Cîțu. „Nu e cazul să ne anunțăm propria distrugere economică”

Fostul președinte, Traian Băsescu, a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că „disperarea lui Cîțu în a anunța catastrofa”, este cel puțin șocantă.

El a mai afirmat că cei care se tot plâng că este „o gaură”, nu înțeleg nimic, fiindcă acei bani nu au fost furați de nimeni ci nu s-au realizat ca venituri. Europarlamentarul Băsescu a mai spus ca „nu e cazul să ne anunțăm propria distrugere economică”.

„Pe mine mă șochează disperarea asta a lui Cîțu în a anunța catastrofa. Eu nu știu de unde vine dar am auzit zilele astea numai replica: ‘Este o gaură!’. De fapt ei când spun că este o gaură demonstrează că nu înțeleg nimic, pentru că nu a furat nimeni banii aceia, ci acei bani nu s-au realizat ca venituri. Or, dacă nu au fost niciodată, nu i-a furat nimeni. Pe de altă parte, a încerca să demonstrezi că ai preluat un dezastru e o greșeală, pentru că ești în contradicție cu ceea ce au văzut foarte mulți dintre români.

Milioanele alea care au votat-o pe Dăncilă sunt cei mulțumiți de noua lege a pensiilor de noua lege a salarizării. Totodată, toți am spus că noua lege a pensiilor și noua lege a salarizării crează deficit în fondul de pensiiși că acel deficit care va ajunge la valori foarte mari va trebui finanțat din bugetul de pensii sau din bugetul de stat. Nu-mi plac exagerările. Ce rost are să-i spui românului că țara stă să se prăbușească, când nu e așa.

Nu spune nimeni că țara o duce extraordinar din punct de vedere a echilibrelor macroeconomice. Eu sunt unul dintre cei care îi critică pe socialiști, dar nu e cazul să ne anunțăm propria distrugere economică”, a conchis în direct la TVR, Traian Băsescu.