Evenimentul Zilei > Actualitate > Bărbatul nevăzut din Mandinga
Bărbatul nevăzut din Mandinga

Bărbatul nevăzut din Mandinga

Olteanca Elena Ionescu, solista trupei, se declară o fată cuminte, dar un "bărbat adevărat" în trupă.

Cântăreaţa devenită cunoscută la vârsta de 19 ani are în spate un întreg arsenal de studii.
Ea a făcut canto, teatru, pian, gimnastică, modelling şi karate. Şi-a câştigat rolul de solistă a trupei Mandinga în urma unui casting, unde le-a "luat faţa" altor 156 de fete.
S-a mutat în Bucureşti şi s-a pus pe făcut muzică. "Cel mai greu de dus a fost faptul că eram singură. Plecasem din Caracal, de la mama şi tata, care îmi sunt cât se poate de apropiaţi, iar în Bucureşti nu aveam niciun prieten", a povestit Elena pentru EVZ.
Îşi explică succesul prin faptul că nu apare niciodată "cu tema neînvăţată". Elena spune că este o fată cuminte, care îşi iubeşte familia, dar completează că "în preajma băieţilor din trupă sunt un «bărbat adevărat»".
Nu i-ar părăsi pe cei şase colegi ai ei pentru o carieră solo şi nu vrea vreo reţetă a succesului, ci să facă muzică pe placul ei. Elena a crescut ascultând-o pe Thalia, motiv pentru care preferă să cânte în spaniolă.
Înainte de Eurovision, Elena s-a bucurat atunci când trupa ei a câştigat două premii la Romanian Music Awards. După concursul din Azerbaijan, are emoţii în privinţa albumului "Club de Mandinga", ce va fi lansat în luna mai, în cadrul unui concert aniversar.
Cât despre viaţa personală, Elena Ionescu este reţinută. "Nu îmi face mare plăcere să vorbesc despre viaţa mea sentimentală. Sunt cu aceeaşi persoană de ani buni şi avem o relaţie normală. Ţine la mine şi mă respectă", ne-a spus cântăreaţa.
"Nu mă văd cântând singură. Băieţii mi-au fost aproape şi la bine, şi la rău.“
ELENA, cântăreaţă

<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/l3ukcxou2xI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: