Evenimentul Zilei > Social > Bărbat în scaun cu rotile, umilit crunt de vecini.„Nu vedeţi ce inimi au şi ce oameni sunt?”
Bărbat în scaun cu rotile, umilit crunt de vecini.„Nu vedeţi ce inimi au şi ce oameni sunt?”

Bărbat în scaun cu rotile, umilit crunt de vecini.„Nu vedeţi ce inimi au şi ce oameni sunt?”

Un bărbat din Galați, aflat în scaun cu rotile, a trecut prin momente cutremurătoare din cauza vecinilor.

Un bărbat din Galați, aflat în scaun cu rotile, a fost umilit de vecini. Acesta a dezvăluit prin ce momente cutremurătoare a fost nevoit să treacă.

Gălățeanul este de mulți ani în scaun cu rotile. Acesta spera să se poată deplasa mai ușor, Pentru ca bărbatul să se poată deplasa mai ușor și mai repede, ar fi trebuit să existe o rampă de acces în bloc. Aceasta nu există la ora actuală, deși amplasarea ei ar fi trebuit să fie finalizată pe data de 29 iulie.

Vecinii au cerut desființarea rampei

Acest lucru nu a fost însă posibil din cauza vecinilor bărbatului care s-au revoltat, cerând desființarea rampei. Acest lucru s-a și realizat. Bărbatul afirmă că a fost înjosit crunt, reclamând faptul că nu mai poate îndura situația, mărturisind că sunt momente când se gândește să se arunce pe scări.

„Nici nu mai pot, plâng de azi-dimineaţă!”

„Nici nu mai pot, plâng de azi-dimineaţă! Ştiţi ce îmi vine să fac? Să mă arunc cu căruţul de aici, de sus, de pe scări şi să las bilet că am recurs la acest gest din cauza celor care mi-au făcut treaba asta! Nu vedeţi ce inimi au şi ce oameni sunt?! Oamenii strigau că e o ţigănie! Ar fi trebuit să aştepte ca lucrarea să fie terminată şi vopsită frumos. Cu ce îi încurca?”, a declarat gălățeanul.

„Era un colos de fier gros, care ocupa jumătate de scară. Oamenii au sărit, spunând că e imposibil să se facă aşa ceva. Că nu mai au pe unde să intre în bloc. Vecinii voiau o platformă hidraulică, nu o rampă! Sau să li se prezinte un proiect pentru care să-şi dea sau nu acordul”, au spus administratorul şi preşedintele asociaţiei de proprietari unde locuieşte bărbatul aflat în scaun cu rotile, potrivit wowbiz.ro,