Evenimentul Zilei > Economie > Băieţii deştepţi lasă de la ei, dar nu suficient
Băieţii deştepţi lasă de la ei, dar nu suficient

Băieţii deştepţi lasă de la ei, dar nu suficient

Negocierile contractelor bilaterale ale Hidroelectrica cu firmele Alpic Rom Energie şi Alpic Rom Industries vor fi finalizate joi, în timp ce oferta Energy Holding în procesul de negociere este considerată "îmbunătăţită, dar încă nesatisfăcătoare", a declarat, miercuri, Remus Borza, partener în firma Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, Hidroelectrica a denunţat, miercuri, cele două contracte bilaterale pe care le avea cu traderul Energy Financing Team (EFT).

„În paralel cu negocierile cu Energy Financing Team (EFT) se derulează discuţii şi cu celelalte companii şi urmează ca săptămâna aceasta şi următoarea să tragem linie. Azi (n.r. miercuri) am avut discuţii cu Energy Holding, care ne-au dat o ofertă foarte bună. Dar încă nesatisfăcătoare. Este o ofertă mult îmbunătăţită. Mâine se încheie negocierile cu Alpic Rom Energie şi Alpic Rom Indrustries”, a afirmat Remus Borza.

Raportul privind situaţia companiei Hidroelectrica va fi prezentat, potrivit administratorului judiciar, în 29 iulie 2012.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.