Evenimentul Zilei > Actualitate > Avertismentul Poliției: Atenție cu cine va dați întâlniri pe Tinder!
Avertismentul Poliției: Atenție cu cine va dați întâlniri pe Tinder!

Avertismentul Poliției: Atenție cu cine va dați întâlniri pe Tinder!

Poliția Română avertizează că tot mai multe pesoane cad pradă aplicației Tinder

Românii care utilizează aplicația Tinder sunt avertizați de Poliția Română să aibă grijă la modul de folosire a aplicației, deoarece se pot expune la pericole, anunță vremeanoua.ro-Oamenii legii au aordat o serie de sfaturi persoanelor care o folosesc și care folosesc aplicația de Dating Poliţia Română a venit recent cu un mesaj important pentru românii care folosesc aplicaţia Tinder.

Autorităţile îi avertizează pe aceştia cu privire la pericolele la care se expun.Poliţia Română a oferit recent o serie de sfaturi celor care folosesc aplicaţia de dating Tinder, care găseşte persoane pe o anumită distanţă stabilită de utilizator. Ca două persoane să poate discuta trebuie să se placă reciproc prin intermediul aplicației , acest lucru stabilindu-se de profilul personal.

Care este mesajul oamenilor legii:

„Ești pe Tinder? Nu ne întreba de unde știm…nu știm (chiar tot) ce ai făcut astă vară și ce aplicațî

Românii care utilizează aplicația Tinder sunt avertizați de Poliția Română să aibă grijă la modul de folosire a aplicației, deoarece se pot expune la pericole, anunță . Oamenii legii au aordat o serie de sfaturi persoanelor care o folosesc și care folosesc aplicația de Dating Poliţia Română a venit recent cu un mesaj important pentru românii care folosesc aplicaţia Tinder.

Autorităţile îi avertizează pe aceştia cu privire la pericolele la care se expun.Poliţia Română a oferit recent o serie de sfaturi celor care folosesc aplicaţia de dating Tinder, care găseşte persoane  pe o anumită distanţă stabilită de utilizator.  Ca două persoane să poate discuta trebuie să se placă reciproc prin intermediul aplicației , acest lucru stabilindu-se de profilul personal.

Care este mesajul oamenilor legii:

„Ești pe Tinder?

Nu ne întreba de unde știm… nu știm (chiar tot) ce ai făcut astă vară și ce aplicații ai prin telefon, dar câteva sfaturi îți putem da”.