Cu toată că tatăl său, președintele Statelor Unite, are o viziune complet diferită în ce privește refugiații și găzduirea acestora pe teritoriul american, Ivanka Trump – care a manifestat la un moment dat o vizibilă simpatie vizibilă pentru premierul Justin Trudeau – a acceptat invitația acestuia  la spectacolul “Come From Away” și a ocupat un loc în sală  în imediata apropiere a chipeșului politician canadian.

La spectacol au venit numeroși reprezentanți ai ONU, printre care și ambasadorul Ion Jinga, reprezentantul Permanent al Romaniei la ONU.

Ministrul muncii Olguța Vasilescu scrie pe pagina sa de Facebook că a onorat invitația primită din partea Canadei, menționând în postarea sa personalitățile prezente la spectacol.

Despre spectacolul vizionat nu a scris însă niciun cuvânt. Probabil din cauza handicapului reprezentat de necunoașterea limbii engleze, situația dezvăluită odată cu deplasarea social-democratei la New York, unde a citit un discurs în limba lui Shakespeare, pronunția sa defectuoasă determinând un val de critici și glume în mediul online.