Evenimentul Zilei > Actualitate > Autostrada importantă din România, blocată! Autoritățile intervin de urgență
Autostrada importantă din România, blocată! Autoritățile intervin de urgență

Autostrada importantă din România, blocată! Autoritățile intervin de urgență

Un șofer neatent, care transporta îngrășământ natural, a blocat breteaua de acces către sensul giratoriu spre Autostrada A4, din orașul Ovidiu, după ce întreaga încărcătură s-a revărsat pe carosabil. Până la „igienizarea” zonei, de către șofer, drumarii asigură semnalizarea cu indicatoare temporare.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța a postat, pe Facebook, ”Imaginea neglijenței maxime și lipsei de respect pentru ceilalți participanți la trafic”. Este vorba de șoferul unei autobasculante încărcată cu îngrășăminte naturale, care nu a asigurat corespunzător oblonul. Îngrășămintul s-a împrăștiat, astfel, pe carosabil, blocând breteaua de acces către sensul giratoriu Autostrada A4 – DC87.

           

Potrivit reprezentanților DRDP Constanța, șoferul vinovat de o asemenea ispravă s-a angajat să strângă chiar el bălegarul. El a adus, prin firma la care lucrează, un utilaj pentru strângerea îngrășământului natural și curățarea carosabilului. Drumarii Secției Autostrăzi asigură  semnalizarea temporara și sunt la fața locului pentru dirijarea traficului până la remedierea situației.