Audrey Hepburn, în topuri şi după moarte

Audrey Hepburn, în topuri şi după moarte

Actriţa ar fi împlinit mâine 80 de ani.

Mai multe poze care o înfăţişează pe frumoasa actriţă Audrey Hepburn în timpul unei pauze de la filmările pentru „Love In The Afternoon” vor face subiectul unei expoziţii a Galeriei Proud, din Marea Britanie, care va fi deschisă mâine, pe 4 mai, ziua în care Audrey ar fi împlinit 80 de ani.   În 1957, momentul în care fotograful Sam Shaw a surprins-o pe Audrey în cele mai naturale ipostaze, actriţa juca alături de Gary Cooper în „Love In The Afternoon”, rol pentru care a primit o nominalizare la Oscar. Deşi a vorbit tot timpul despre ea ca fiind „o actriţă fără tehnică”, Audrey a cucerit pentru totdeauna publicul prin spontaneitate şi uşurinţa cu care îşi interpreta rolurile.

Cea mai frumoasă femeie din toate timpurile La cererea unei companii care produce cea mai scumpă apă minerală, un grup de experţi internaţionali a avut misiunea de a întocmi un clasament al celor mai frumoase 100 de femei din lume. Oarecum previzibil, perfecţiunea şi idealul de feminitate au fost câştigate de Audrey, pe locul al doilea juriul alegând-o pe Elisabeth Tyler, iar locul al treilea revenind unei alte actriţe, Cate Blanchett.   În alegerea lor, juraţii au ţinut cont de naturaleţe, de stilul sănătos de viaţă şi, nu în ultimul rând, de starea generală pe care o transmite Audrey publicului. Oricâte clasamente de frumuseţe s-ar întocmi într-un an, actriţa care a cunoscut succesul etern cu filmul „Breakfast at Tiffany’s” se va afla tot timpul pe primul loc.

STIL   Simbol etern al feminităţii

Ne puteți urmări și pe Google News

Cunoscută drept creatoarea conceptului de modă „little black dress”, Audrey Hepburn a rămas unul dintre etaloanele vestimentaţiei feminine. Dacă până la momentul lansării filmului „Breakfast at Tiffany’s” rochia neagră scurtă era privită de femei drept o banalitate a modei, cea purtată de Audrey, o creaţie Givenchy, a rămas simbolul etern al feminităţii. Originalul a fost vândut la licitaţie pentru 600.000 de euro, fiind cea mai scumpă rochie din toate timpurile.