Atmosfera din Parlament în timpul Moţiunii | VIDEO

Atmosfera din Parlament în timpul Moţiunii | VIDEO

Am stat toată dimineaţa printre parlamentari. I-am privit cu respect şi le-am admirat ţinutele.

Am schimbat multe vorbe cu persoanele pe care le cunosc, dar, sincer, am tras mai mult cu urechea. Din dorinţa de a afla poate înainte, ce se va întâmpla şi prin ce "scorburi" se negociază, în fond, viitorul ţării noastre. Ei vorbeau despre cu totul altceva. La 2 Mai nu mai sunt locuri nici la pensiunile tradiţionale, chiar Costineştiul va fi plin. În zona Branului ar fi, la 1.400 m altitudine, în satul Peştera, o pensiune “Mamina" între vila ministrului Cinteză şi cea a unui securist celebru. Un hairstilist s-a mutat la un coafor din zona Aviaţiei pentru a fi mai aproape de noul său iubit. Altfel o atmosferă destinsă ca înaintea unor zile de vacanţă.

Faţă de alte zile se vorbea foarte mult la telefon şi se dădeau sms-uri. Din “surse" am aflat că principalii negociatori stau ascunşi prin birouri să nu îi vadă presa. Oricum mi s-a părut că erau prezenţi mai mulţi gazetari decât parlamentari.

USL-ul a fost mai pregătit pentru negocieri cu parlamentarii care şi-au schimbat , ieri, opiniile politice. Unii reprezentanţi ai PDL (tot “surse")au mai negociat, nu şi-au ţinut cuvântul şi acum “migratorii" au vrut banii în mână, pentru a nu mai fi păcăliţi ca în alte dăţi. Asta nu s-a întâmplat după cum s-a observat şi din rezultate.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu am auzit nici un cuvânt despre moţiune, fie pentru că aceasta nu s-o fi citit fie pentru că se dezbătuse prea mult în zilele precedente.