ATAC DUR LA MONICA MACOVEI. Haşotti: Doamna Macovei se simte bine la 40 de grade. VEZI ce spune europarlamentarul PDL

ATAC DUR LA MONICA MACOVEI. Haşotti: Doamna Macovei se simte bine la 40 de grade. VEZI ce spune europarlamentarul PDL

Ilie Sârbu (PSD) şi Puiu Haşotti (PNL) reacţionează dur la afirmaţia Monicăi Macovei care a declarat că are "dubii" privind diagnosticul dat de medici lui Adrian Năstase.

În acest context, senatorul PSD, Ilie Sârbu a afirmat că "Monica Macovei ar trebui să-şi pună la îndoială propria existenţă".

"Monica Macovei ar trebui să îşi pună la îndoială propria existenţă. E o lume interesantă, din care este greu să îţi revii aşa deodată, îţi revii în etape," a declarat Ilie Sârbu, întrebat cum comentează declaraţia de sâmbătă a Monicăi Macovei. La scurt timp, ministrul desemnat al culturii, senatorul liberal Puiu Haşotti, a declarat, chestionat în legătură cu acelaşi subiect, că "Monica Macovei se simte bine la 40 de grade".

"Sunt declaraţii de procuror stalinisto-ceausist. Sigur, sunt 30 de grade, cred că doamna Macovei se simte mai bine la 40 de grade," a afirmat senatorul liberal. "Răspuns bărbaţilor din USL"

Ne puteți urmări și pe Google News

Monica Macovei le-a răspuns, pe blog, "bărbaţilor din USL". "Domnilor Haşotti, Şova, Sârbu etc şi tututor bărbaţilor din PSD, PNL, PC care, în lipsa unor argumente juridice, logice şi morale, înţeleg să-l apere pe Adrian Năstase atacându-mă pe mine le spun un singur lucru: nu voi insulta pe nimeni şi nu voi apela la atacuri la persoană.Voi continua sa îmi exprim opiniile, cu argumente, până vor înţelege toţi că legea trebuie să se aplice în mod egal tuturor", a scris Monica Macovei pe blog. Europarlamentarul PDL, Monica Macovei a declarat sâmbătă că are dubii serioase privind diagnosticul pus de Şerban Brădişteanu lui Adrian Năstase şi a cerut demisia lui Ioan Rus, considerând că acesta a încălcat legea. CITEŞTE ŞI:

  • Macovei: Autorităţile trebuie să aplice legea în cazul Adrian Năstase
  • Monica Macovei: Am dubii că diagnosticul lui Năstase este corect, întrucat e dat de Brădişteanu, fost senator PSD