AS Roma, tot mai aproape de "Scudetto"

AS Roma, tot mai aproape de "Scudetto"

AS Roma a câştigat, aseară, cu scorul de 2-1, derby-ul capitolin cu Lazio şi a făcut un pas important către al patrulea titlui de campioană a Italiei din istoria clubului.

Lazio Roma, cu Ştefan Radu printre titulari, a deschis scorul repede pe "Olimpico", veteranul Tommaso Rocchi punctând pentru gazdele de aseară. Lazio ocupă locul 16 în clasament, după 34 de etape, cu 37 de puncte acumulate, fiind la doar trei lungimi de ultimul loc retrogradabil, cel ocupat de Atalanta. Lazio a irosit o mare oportunitate de gol în startul reprizei secunde, când Sergio Floccari a ratat o lovitură de la 11 metri.

AS Roma, care îşi dorea cu ardoare să revină pe prima poziţie în clasamentul din Serie A, a profitat de şansa oferită de Lazio şi a întors scorul prin muntenergreanul Vucinici. Acesta a transformat un penalty şi a înscris spectaculos dintr-o lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri. AS Roma trece astfel pe primul loc, având un punct avans faţă de Inter Milano, care câştigase, vineri, scor 2-0, derby-ul Italiei, cu Juventus Torino.

PROGRAM:

Ne puteți urmări și pe Google News

Etapa 35: Inter - Atalanta / Roma - Sampdoria Etapa 36: Lazio - Inter / Parma - Roma Etapa 37: Inter - Chievo / Roma - Cagliari Etapa 38: Siena - Inter / Chievo - Roma