"Arsenalul" lui Cătălin Chelu, furat de hoţi

"Arsenalul" lui Cătălin Chelu, furat de hoţi

Afaceristul gălăţean Cătălin Chelu a fost jefuit, hoţii furându-i, pe lângă bijuterii şi ceasuri, mai multe arme de vânătoare şi pistoale neletale. Cu o avere estimată de TOP 300 Capital la 40 de milioane de euro, Chelu este jduecat pentru tentativă de mituire a fostului secretar de stat din MAI, Dan Valentin Fătuloiu.

Două arme de vânătoare, un pistol cu bile, altul cu gaze şi o puşcă pe bază de aer comprimat – acesta este "arsenalul" pe care hoţii l-au sustras din casa afaceristului gălăţean Cătălin Chelu. Pe lângă arme, hoţii au mai furat bijuterii, ceasuri şi stilouri, Poliţia apreciind prejudiciul la 25.000 de RON. Familia Chelu era în vacanţă, atunci când a avut loc jaful. Surse judiciare precizează că există un cerc de suspecţi.

Cătălin Chelu este judecat pentru tentativă de mituire a lui Dan Valentin Fătuloiu, la data comiterii faptei secretar de stat în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, în prezent ataşat pe lângă Ambasada României de la Roma. Cătălin Chelu are o avere estimată la 40 de milioane de euro, potrivit TOP 300 Capital, afacerile sale fiind în domeniul SIF-urilor, al telefoniei şi al companiilor de cablu.

De notorietate este şi asocierea, apoi scandalul dintre Cătălin Chelu şi Dinel Staicu (între timp arestat pentru prejudicierea Băncii Internaţionale a Religiilor), pe SIF Oltenia.

Ne puteți urmări și pe Google News