Aragazul inteligent se stinge singur

Aragazul inteligent se stinge singur

"The William" va fi foarte util gospodinelor - se stinge singur, are sistem de siguranţă pentru copii şi oferă posibilitatea ocupării a 85% din suprafaţa disponibilă.

S-a dus era aragazului cu patru ochiuri, unde în afară de "flăcări", restul de 75% din suprafaţa spaţiului era nefolosit. O veste bună pentru gospodinele care îşi doresc să gătească în "cantităţi industriale".

"The William" este un aragaz "de ultimă generaţie". Acesta conţine 1.500 de "faguri de miere" (ochiuri de aragaz hexagonale - n.r.), independent încălziţi, care reacţionează la "semnătura" obi ectului pe care-l puneţi la încălzit. Un alt lucru prin care acest cuptor iese în evidenţă este unitatea de control touch-screen. Un aragaz "fierbinte" rău

Pentru a găti nu trebuie decât să puneţi oala pe aragaz, să apăsaţi pe ecranul senzitiv pentru a activa o semnătură unică ce va încălzi recipientul. Semnătura este definită strict de "fagurii" pe care oala a fost aşezată, astfel că se va asigura o încălzire echilibrată a oalei. Fiecare recipient pe care îl veţi pune pe foc va crea o astfel de semnătură unică, căreia apoi i se vor atribui fagurii necesari încălzirii întregii suprafeţe.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru a nu vă stresa prea tare cu acest aragaz, pe suprafaţa de comandă se creează apoi două ecrane, cu ajutorul cărora puteţi vizualiza care sunt suprafeţele ocupate cu oalele, dar şi controlul de căldură (mărimea flăcării la aragaz). Aceasta din urmă poate fi ajustată printr-o simplă atingere, mişcând degetul pe ecran în sus sau în jos. Dacă nu vreţi să mai încălziţi una dintre oale, puteţi opta pentru butonul "Cancel".

Dacă doriţi mai multe in formaţii despre puterea flăcării, de exemplu, în partea superioară a imaginii este o săgeată care, odată apăsată, arată la câte grade se încălzeşte oala, de cât timp se află pe foc, dar şi care este greutatea acesteia.

Se poate programa stingerea

Tot din acest meniu gospodina poate ajusta temperatura la care este încălzită mâncarea într-o anumită perioadă de timp sau la fel de bine poate programa să se stingă focul după o perioadă. Nu trebuie să vă faceţi griji pentru copii, pentru că acest aragaz are şi un sistem de siguranţă pentru aceştia.

În plus, dacă veţi da oala la o parte de pe foc pentru mai mult de 60 de secunde, semnătura de caldură dispare şi, implicit, focul se va stinge. Suprafaţa acestuia este una foarte fină, rezistentă la zgârieturi şi foarte uşor de folosit.

Aparatul poate susţine concomitent până la 21 de semnături unice (respectiv obiecte care necesită încălzire), folosind 85% din suprafaţa sa. Vestea proastă pentru români este că deocamdată nu se ştie când va ajunge la noi şi nici cât va costa. În prezent, preţul mediu pentru un aragaz modern ajunge la 600-700 de lei.