Evenimentul Zilei > Actualitate > Apel umanitar „Club Colectiv”: Andreea Ștefan
Apel umanitar „Club Colectiv”: Andreea Ștefan

Apel umanitar „Club Colectiv”: Andreea Ștefan

Andreea Ștefan are 28 de ani și este din Râmnicu Vâlcea. În seara zilei de 30 octombrie s-a aflat în Club Colectiv din București. A scăpat cu viață din incendiul izbucnit în timpul concertului trupei Goodbye to Gravity, dar s-a numărat printre victimele grav rănite. Andreea a suferit arsuri puternice pe jumătate din suprafața corpului, fiindu-i afectate grav căile respiratorii.

Facem apel la toți cei care o pot ajuta financiar să contribuie cu orice sumă, oricât de mare sau mică ar fi, în contul IBAN RO18INGB0000999905069419, deschis la ING Bank. Titular de cont este tatăl ei, Coriolan Ștefan. Din nefericire, în acest moment nu există conturi deschise în euro sau dolari pentru a înlesni contribuțiile din afara României, dar vom anunța imediat ce aflăm de deschiderea lor. Mizăm pe ajutorul tuturor celor care pot să o sprijine pe Andreea.

Vă rugăm să dați mai departe apelul nostru pentru ajutor, mai cu seamă pe rețele sociale precum Facebook, și să o includeți pe Andreea Ștefan în rugăciunile voastre.

Sursa: http://inliniedreapta.net