Aflat la Palatul Parlamentului, Teodorovici le-a spus jurnaliștilor că participă cu mare drag, ”pentru că ne dorim cu toți autostrăzi”.

Practic, Ministrul Finanțelor se alătură protestului declanșat împotriva guvernului din care el însuși face parte, căci mișcarea declanșată de Ștefan Mandachi, cel care a construit singur un metru de autostradă, este împotriva statului Român și, implicit, a politicienilor din fruntea acestuia, care nu au rezolvat probabil una dintre cele mai grave probleme.

Ministrul Eugen Teodorovici: ”Și eu mă alătur, da, niciun fel de problemă.”
Reporter: Participați la protestul #șîeu?
Ministrul Eugen Teodorovici: ”Am să particip, da. Am înțeles că în fața ministerului o să vină câțiva colegi din alte structuri. Am să particip și eu cu mare drag, pentru că ne dorim cu toți autostrăzi, categoric”.

Numeroase companii și persoane și-au arătat intenția de a protesta alături de el. Au apărut și evenimente pe Facebook de susținere a demersului – „15 minute de greva generală. România vrea autostrăzi”, organizat de Rezist în Bacău, Împreună pentru A8 și Moldova vrea autostrada și „15 minute pe 15 martie la ora 15”, organizat de Moldova vrea autostrada și Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei. Evenimentele sunt promovate sub hastagul #șieu, scrie Ziare.com

 

 

 

Te-ar putea interesa și: