Antonescu: Boc se maimuţăreşte şi Băsescu tunde oi

Antonescu: Boc se maimuţăreşte şi Băsescu tunde oi

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat azi că actualul Guvern oferă electoratului doar promisiuni deşarte şi spectacole jalnice, în locul soluţiilor viabile de combatere a crizei economice.

El a criticat PDL şi PSD pentru că sunt preocupate exclusiv de "marea împărţeală" a posturilor din administraţia publică, cu scopul satisfacerii intereselor unei clientele politice. În context, el i-a descris pe adversarii săi politici ca fiind nişte haite ce îşi dispută România ca şi cum ar fi propria moşie.

Ţara arde şi baba e în campanie Aflat în turneu electoral, prezidenţiabilul liberal a acuzat faptul că dezbaterea publică este acaparată de subiecte secundare, în condiţiile în care România se confruntă cu o creştere a şomajului. "Trebuie să discutăm despre ceea ce ne doare. (...) Pe români îi doare că nu mai au locuri de muncă, îi doare că numărul de şomeri creşte, îi doare că au fost minţiţi", a comentat Antonescu.

Liderul PNL a susţinut că liberalii au venit cu soluţii concrete, legate de reducerea taxelor şi de susţinerea întreprinderilor mici şi mijlocii, adăugând că România nu poate ieşi din criza economică doar cu ajutorul FMI. El a reluat apelul la adresa guvernanţilor de a face public acordul cu FMI, argumentând că românii au dreptul să ştie ce curpinde documentul, cu atât mai mult cu cât rambursarea celor 20 de miliarde de euro va fi suportată de contribuabili.

Ne puteți urmări și pe Google News

Maimuţoiul Boc şi ciobanul Băsescu Prezidenţiabilul PNL l-a calificat pe premierul Emil Boc drept un "maimuţoi", spunând că "România nu are nevoie de un prim-ministru care se maimuţăreşte pe scenă" şi nici de un preşedinte care tunde oi.

"România nu are nevoie de un prim-ministru care se maimuţăreşte pe scenă. România nu are nevoie de un preşedinte care tunde oi şi de un prim-ministru care să-şi târască pălăria de pământ ca un maimuţoi lângă Maria Dragomiroiu", a spus Crin Antonescu în faţa simpatizanţilor PNL prezenţi la un miting electoral, în Drobeta Turnu Severin.

Premierul Emil Boc, prezent, duminică, în judeţul Argeş, la o serbare populară în comuna Domneşti, a urcat pe scenă şi a interpretat alături de Maria Dragomiroiu melodia "Puşca şi cureaua lată”. El s-a prins, de asemenea, într-o horă. De la Domneşti, premierul a ajuns în comuna Bradu, tot din judeţul Argeş, unde, în cadrul altei serbări populare, a jucat fotbal.

ŞTIRE ACTUALIZATĂ LA ORA 15:37