Premiera peliculei a avut loc aseară, în faţa a 5.000 de persoane. La final, atunci când actriţa a urcat pe scenă, cei din public s-au ridicat de pe scaune şi au aplaudat-o zgomotos.
Jolie a izbucnit în plâns, iar apoi a declarat: "Înseamnă enorm pentru mine să văd că filmul este primit atât de bine. Am sentimente puternice pentru voi, toţi cei din această ţară".
Angelina Jolie a adăugat că speră ca filmul ei să fie văzut ca un semnal de alarmă. "Am mari speranţe legate de film şi cred că mesajul său principal – nevoia ca lumea să acorde atenţie atrocităţilor care se întâmplă şi să intervină – a venit la momentul potrivit, mai ales din cauza lucrurilor care se întâmplă în Siria astăzi… E foarte important faptul că acest film a fost lansat acum… Dacă atrage atenţia cuiva, este vorba de comunitatea internaţională, aşa că sper să rămână un semnal de alarmă pentru ei", a spus Angelina.
Actriţa a venit la eveniment însoţită de Brad Pitt. Angelina a regizat pelicula "In The Land of Blood and Honey", a cărei acţiune se petrece în timpul războiului din Bosnia.