Angelina Jolie, fără pantofi şi fără machiaj, în noua campanie Luis Vuitton

Angelina Jolie, fără pantofi şi fără machiaj, în noua campanie Luis Vuitton

Prima fotografie a campaniei Luis Vuitton în care apare Angelina Jolie a fost dezvăluită.

Actriţa apare desculţă şi fără machiaj, într-un peisaj sălbatic, natural, alături de o geantă marca Luis Vuitton. Se estimează că Jolie a primit pentru acest contract 10 milioane de dolari. Este prima reclamă a actriţei şi, confirmând personalitatea ei nonconformistă, este o campania departe de zona glamour.

Angelina Jolie apare în fotografie purtând propriile haine şi propria geantă marca Luis Vuitton. Imaginile au fost realizate în Cambodgia. Pe platou au fost prezenţi şi copiii actriţei. De altffel, fiul său Maddox a fost adoptat din Cambodgia. Şi, împreună cu Brad Pitt, Angelina a pus bazele Maddox-Jolie-Pitt Foundation, o organizaţie care sprijină dezvoltarea comunităţii locale şi conservarea mediului.

Imaginea lansată ieri este prima din campania publicitară.

Ne puteți urmări și pe Google News

Jolie nu este singura actriţă care semnează contracte pentru camapanii publicitare pe sume care depăşesc câteva milioane de dolari. Nicole Kidman a fost plătită cu 5 milioane de dolari pentru a fi imaginea Chanel, Gwyneth Paltrow şi Charlize Theron au primit, fiecare, 6 milioane de dolari pentru reclame la Estee Lauder, respectiv Dior. Însă, de departe cel mai bine plătit contract este cel al soţiei lui Michael Douglas, Catherine Zeta Jones, care a semnat pentru 20 de milioane de dolari cu cei de la T-Mobile.