Angelina Jolie este cea mai sexy vedetă de cinema a tuturor timpurilor, potrivit unui top realizat de publicaţia „Empire Magazine“, din care mai fac parte Brad Pitt, Halle Berry şi Tom Cruise, informează Mediafax. Cel mai incitant moment al actriţei americane este considerat „duelul“ cu Brad Pitt, alături de care a jucat în filmul „Domnul şi doamna Smith“.

„Are o siluetă «pneumatică», ochii de felină, iar buzele par a fi înţepate de zeci de albine – pur şi simplu nu ai ce să îmbunătăţeşti la ea“, susţine revista.

Brad Pitt, bărbatul visurilor


Brad Pitt, partenerul de viaţă al Angelinei, s-a clasat pe locul şapte în topul celor mai sexy vedete ale marelui ecran. „Este atât de arătos, încât l-ai urî dacă nu ar fi, în mod clar, un tip de treabă. Este bărbatul cu care ceilalţi bărbaţi visează să semene şi cel cu care femeile visează să fie“, comentează „Empire Magazine“.

Top 10 este completat de actorii Natalie Portman (locul 2), Daniel Craig (3), Jessica Alba (4), Johnny Depp (5), Eva Green (6), Scarlett Johansson (8), Keira Knightley (9), Gerard Butler (10), în timp ce în top 100 au fost incluse vedete de cinema considerate frumuseţi nemuritoare, printre care Marilyn Monroe, Catherine Deneuve, Lauren Bacall şi Brigitte Bardot.