Evenimentul Zilei > Actualitate > MUZICA românească a PIERDUT o MARE VOCE. Din păcate, este VORBA despre Angela Similea
MUZICA românească a PIERDUT o MARE VOCE. Din păcate, este VORBA despre Angela Similea

MUZICA românească a PIERDUT o MARE VOCE. Din păcate, este VORBA despre Angela Similea

Angela Similea a hotărât că a venit vremea să se retragă din showbiz, cu tot ce implică aceasta, din punctul ei de vedere: scena muzicală și evenimentele mondene. Aceasta a avut apariții tot mai rare în ultima vreme, de când își petrece timpul mai mult în America la fiul ei și la nepoți decât în România.

Angela Similea nu a declarat asta public, dar i-a spus bunului ei prieten și fost partener de scenă Ovidiu Komornyik, iar el a împărtășit trista veste, ieri.

„Angela a știut tot timpul când să spună stop. Iar acum a decis să facă asta. Ea nu mai vrea să cânte. Și nici să facă parte din viața publică', a mărturisit pentru Libertatea Ovidiu Komornyic.

Decizia luată de Angela Similea nu are legătură doar cu faptul că în ultimii ani ea a stat mai mult în America. Komornyic a mai dezvăluit că îndrăgita cântăreață vrea să recupereze acum timpul pe care nu l-a avut la dispoziție și să viziteze cât mai multe țări, să vadă cât mai mult din lumea largă: Vrea să călătorească', a explicat, scurt, cântărețul.