Andy Schleck: "Frank nu a făcut nimic ilegal. Jur pe capul mamei mele"

Andy Schleck: "Frank nu a făcut nimic ilegal. Jur pe capul mamei mele"

Scandalul în jurul excluderii din Turul Franţei a rutierului lexemburghez Frank Schleck continuă. Frank Schleck a fost depistat pozitiv la un control antidoping efectuat în urmă cinci zile. Ciclistul e în stare de şoc, a mărturisit Andy Schleck, fratele lui Frank.

Frank Schleck a părăsit deja Turul Franţei după ce a fost depistat pozitiv cu un diuretic, Xipamidă, şi riscă doi ani de suspendare.

Absent de la ediţia din acest an a Turului Franţei din cauza unei accidentări, Andy îi ia apărarea lui Frank.

"Sunt sută la sută alături de Frank. Vestea a venit ca o lovitură de ciocan, deoarece sunt sigur că Frank nu a făcut nimic ilegal.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pot să jur pe capul mamei mele. Ne antrenăm împreună, petrcem mult timp împreună, concurăm împreună şi vă repet că nu am luat nimic niciodată.

Dacă şi proba B va fi pozitivă, plângerea este gata pentru a fi depusă. Ne vom apăra. Toată familia este alături de Frank şi cu toţii vom lupta pentru el.

Frank este şocat. Nu înţelege cum s-a întâmplat şi nici eu nu înţeleg. Este clar că produsul nu este din alimente, este un medicament.

Sunt sigur că nu a luat nimic şi nu-mi pot explica cum a ieşit pozitiv. Având în vedere reacţiile, vă spun că sunt dezgustat de ciclism", a spus Andy Schleck.