Evenimentul Zilei > Actualitate > Andrei Niculae este cel mai difuzat DJ de pe radio, în România. Vocea lui se aude peste tot
Andrei Niculae este cel mai difuzat DJ de pe radio, în România. Vocea lui se aude peste tot

Andrei Niculae este cel mai difuzat DJ de pe radio, în România. Vocea lui se aude peste tot

Un puști cu multă ambiție, care și-a început cariera la Evenimentul zilei, a ajuns să fie cel mai auzit om de pe radio, în țară. Andrei Niculae vorbește cu ascultătorii 23 de ore pe săptămână și atunci când nu e prezent la pupitru, stațiile emit reclame și anunțuri prin vocea lui.

Are 23 de ani și stârnește multă curiozitate în rândul ascultătorilor. Primește zeci de cereri de la fani să-și arate fața și să le vorbească despre viața lui. „Toată lumea e curioasă să vadă cum arăt și câți ani am. Doamnele se minunează cel mai tare atunci când află că, în cazul unora dintre ele, sunt de-o seamă cu copiii lor. Și atunci aprecierea din partea lor vine într-o măsură mult mai mare, devin un exemplu de urmat, ceea ce mă flatează, normal!”, ne povestește DJ-ul. Andrei a muncit mult până să ajungă la performața de a fi mereu pe radio: „Acum muncesc cel mai mult!”, râde. „Am știut de mic că asta este ce-mi doresc și tot de mic, încă din liceu, am bătut la toate ușile posturilor de radio. Unii m-au primit, am prezentat chiar și rubrica Meteo, la Europa FM. De trei ani sunt la Virgin și mă puteți asculta în fiecare zi a săptămânii”, mai spune Andrei Nicolae.

De ce publicul îl vrea pe el

Andrei a reușit să facă dintr-o emisiune fără invitați, o emisiune interactivă, schimbând mesaje cu publicul de pe rețelele de socializare. „Le-am spus că m-a costat aproape 4 mii de lei reparația mașinii mele, care nu este nici pe departe una de lux. Am primit imediat sute de mesaje de la oameni care s-au lovit de aceeași situație și sfaturi despre cum se pot evita niște cheltuieli astronomice. Așa am legat o discuție interesantă și toată lumea a rămas atentă la emisiunea mea. Deci dacă există o rețetă a succesului… Eu sunt prietenos și sincer. Cred că asta este rețeta succesului meu, cât și a mea, ca om”, a mai spus DJ-ul fenomen.