Andreea Marin, în căutarea celei de-a doua perioade de glorie

Andreea Marin, în căutarea celei de-a doua perioade de glorie

Odiseea "Zânei" către un nou proiect de televiziune a adus-o din nou pe micile ecrane, după ce o bună bucată de timp s-a ferit de lumina reflectoarelor. Vedeta recunoaşte că a primit propuneri.

Readusă în atenţia presei (de scandal) de către Natalia Mateuţ, care a năvălit peste ea în timp ce lua masa cu soacra într-un restaurant din Bucureşti, Andreea Marin Bănică este din nou nelipsită de pe micile ecrane. Urmărită de paparazzi, invitată la emisiunile de televiziune sau păcălită de Viorel Gaiţă într-un interviu-farsă, "Zâna surprizelor" încearcă să recreeze momentele de glorie de altădată.

Deşi s-a grăbit să reclame emisiunea "Cancan TV" la CNA, pe motiv că au fost difuzate fără acordul ei imagini în direct în timp ce lua masa, Andreea Marin a revenit în atenţia presei pe spatele postului Kanal D. A făcut imediat turul televiziunilor pentru a se plânge că i-ar fi fost încălcate dreptul la viaţă privată şi dreptul la propria imagine, iar după aceea a tot revenit în platourile lor, scăldându- se din nou în lumina reflectoarelor şi îndrugând vrute şi nevrute.

Deranjată, dar nu prea

Ne puteți urmări și pe Google News

A condamnat emisiunea "Cancan TV", însă a luat apărarea postului, semn că n-a fost chiar atât de deranjată de publicitatea gratuită de care a avut parte. "Fac precizarea că această emisiune «Cancan TV», în care mi s-au încălcat drepturile, a fost difuzată de postul de televiziune Kanal D. Deşi respect acest post de televiziune şi în cadrul său am fost de acord în mai multe rânduri să ofer interviuri ce s-au dovedit a fi de calitate, respectând deontologia profesională (...), din păcate, am fost pusă într-o situaţie în care trebuie să acţionez, pentru că am o mare responsabilitate atât faţă de mine, cât şi faţă de familia mea şi oamenii care investesc în mine de atâţia ani încrederea lor".

În discuţii cu pentru o nouă emisiune

Contactată de EVZ, Andreea Marin a recunoscut că i s-au propus câteva proiecte în ultima perioadă, însă a evitat să ofere un răspuns tranşant legat de o posibilă revenire pe micile ecrane. "Apariţiile mele la TV au fost strict onorarea unor invitaţii şi vă asigur că au fost mai multe televiziuni care m-au solicitat şi la care nu am reuşit să ajung. Din lipsă de timp, la unele posturi am fost prezentă prin intervenţii telefonice. Aceste apariţii nu au legătură cu lansarea nici unui proiect şi, în general, nu vorbesc de proiecte înainte de a le fi semnat. Nu mai sunt un începător ca să mă folosesc de astfel de tertipuri. Dacă va exista un proiect va fi şi interesul meu să-l mediatizez şi sigur îl voi anunţa atunci", a spus fosta prezentatoare a "Suprizelor".

Întoarcerea

Unul dintre subiectele abordate de Andreea Marin de la revenirea pe micile ecrane a fost acţiunile umanitare în care s-a implicat în ultimii zece ani de zile. Multe dintre cazurile întâlnite în tot acest timp au fost dureroase, însă unele au fost de-a dreptul şocante, a povestit vedeta.

Un astfel de moment şocant a fost cel petrecut la un penitenciar de femei unde a întâlnit femei abuzate care n-au mai suportat chinurile la care erau supuse şi şi-au ucis agresorii: "În cadrul proiectului nostru am fost şi la închisoarea de femei. Acolo am intrat în contact cu femei care au ajuns să fie pentru 20-25 de ani întemniţate pentru că la un moment dat n-au mai rezistat şi lau omorât pe cel care le-a abuzat".

Despre Mădălina Manole

Andreea Marin nu a ezitat nici să-şi dea cu părerea, în cadrul altei emisiuni de televiziune, despre sinuciderea Mădălinei Manole.

Ea le-a recomandat tuturor femeilor să apeleze la ajutorul unui psiholog sau al unui psihiatru de la primele semne ale depresiei post-natale. A recunoscut în timpul emisiunii că era tristă mereu şi se trezea în mijlocul nopţii plângând, dar a tratat aceste probleme alături de un psiholog care a ajutat-o foarte mult. "Dacă Mădălina Manole ar fi făcut acelaşi lucru, poate nu s-ar fi sinucis", a conchis "Zâna".

DEZVĂLUIRI

Boala misterioasă a prezentatoarei TV

Un alt subiect pe care l-a abordat Andreea Marin întruna dintre emisiunile TV la care a participat în luna septembrie a fost boala misterioasă despre care presa a scris că ar suferi. Totul a pornit de la un editorial pe care vedeta l-a scris într-o revistă, în care a mărturisit că a vizitat o clinică din Istanbul pentru a-şi rezolva o problemă de sănătate. Tabloidele s-au gândit imediat la ce-i mai rău, iar Andreea Marin a infirmat zvonurile într-o emisiune. "N-am nici cancer, nici lupus, nici cucus. Sunt undeva pe la 8,5 în ceea ce priveşte sănătatea, pentru că am nişte probleme mai mari legate de coloană. Am avut şi un dezechilibru din cauza imunităţii, am avut şi o depresie".

Ea a explicat şi de ce a menţionat clinica turcească în editorial: "Când ceva ce văd, simt sau mi se întâmplă îmi schimbă viaţa în bine, nu mi se pare deplasat să povestesc şi celor din jurul meu. Ba chiar o fac intenţionat. Să afle şi alţii, să li se întâmple şi lor. În cazul de faţă, să se vindece şi să găsească răspunsuri la întrebări despre sănătatea lor." "În general, nu vorbesc de proiecte înainte de a le fi semnat. Nu mai sunt un începător ca să mă folosesc de astfel de tertipuri." ANDREEA MARIN, vedetă TV

  • Bolile misterioase ale vedetelor. Poveşti de succes
  • Spitalul din Turcia, victimă în războiul diagnosticului Andreei Marin Bănică