Fosta prezentatoare va publica interviul pe care i l-a luat cunoscutei actriţe în revista "Business Woman". Cele două au continuat în interviu tema conferinţei, organizată de Fundatia Avon pentru Femei, vorbind despre violenţa în familie şi modul în care pot fi ajutate femeile care se lovesc de această problemă. 
"La Washington, în aceste zile, am văzut, am ascultat, am admirat sute de femei care şi-au recâştigat seninătatea şi o viaţă demnă, pentru că au îndrăznit. Pentru că au avut curajul să întrebe şi să decidă pasul spre o nouă viaţă, pentru ele şi copiii lor. Am ascultat poveşti de necrezut, cutremurătoare", a povestit Andreea Marin despre experienţa ei în Statele Unite.
Conferinţa s-a bucurat şi de participarea Prinţesei Mary a Danemarcei. Oamenii au venit din toate colţurile lumii pentru a participa la acest eveniment, a mai dezvăluit reprezentanta României. "Peste 1.500 de oameni, deopotrivă femei şi bărbaţi, din 96 de ţări, care cred că viaţa în familie merită preţuită şi trăită cu demnitate, s-au întâlnit zilele acestea la Washington pentru o săptămână în care să-şi împărtăşească ideile, să găsească soluţii la nivel global, să afle cum pot schimba legi, cum pot îndrepta suferinţa din vieţile a peste un milliard de femei din întreaga lume", povesteşte Andreea Marin Bănică.