Evenimentul Zilei > Actualitate > Andreea Măcelaru Şofron, mamă şi actriţă
Andreea Măcelaru Şofron, mamă şi actriţă

Andreea Măcelaru Şofron, mamă şi actriţă

Actriţa Andreea Măcelaru Şofron este una dintre protagonistele noului serial de la Prima TV, intitulat „Nimeni nu-i perfect“, unde interpretează rolul Irinei Predescu, o femeie divorţată care are grijă de fiica sa adolescentă.

În realitate, Andreea este măritată cu actorul Cristian Şofron şi au împreună doi copii – o fetiţă, Sara, şi un băiat – Luca. Actriţa se împarte cu succes între viaţa de familie şi activitatea artistică. „De obicei, în weekend am spectacole, dar, când se întâmplă să nu am, prima parte a zilei este dedicată copiilor. Dacă este vreme frumoasă, mergem împreună în parc sau undeva unde să ne putem juca. După-amiaza o rezervăm familiei şi prietenilor. Mergem în vizită sau primim musafiri, mergem în oraş… Dar ne face plăcere să stăm şi acasă“.

Plecările din oraş sunt „rezervate“ pentru concediu, deoarece programul de la teatru nu le permite soţilor Şofron să „evadeze“ prea departe de Bucureşti. „Din păcate, în ultima perioadă ne uităm destul de mult la televizor, dar mai puţin la emisiuni pentru oameni mari şi mai mult la desene animate. Soţul meu preferă talk-show-urile politice, iar eu filmele uşoare, care nu solicită foarte multă concentrare. Pentru că munca mea este foarte obositoare, îmi trebuie ceva relaxant în timpul liber.“

PROGRAMUL MEU

Andreea ar viziona astăzi următoarele emisiuni:

> „Seinfeld“, serial, Pro Cinema, 22.45

> „Cronica cârcotaşilor“, reluare, Prima TV, 16.00

> „Megastar“, reluare, Prima TV, 13.30

> „Geta Voinea Hair&Style“, Euforia TV, 21.00.