Evenimentul Zilei > Actualitate > Andreea Creţulescu, „curtată” de politicieni
Andreea Creţulescu, „curtată” de politicieni

Andreea Creţulescu, „curtată” de politicieni

Prezentatoarea emisiunii "Realitatea te priveşte" nu dă televiziunea pe politică.

Vedeta de la Realitatea TV recunoaş te că a primit de câteva ori popunerea de a trece de partea politicienior ca şi consultant, însă a refuzat oferta fără a sta prea mult pe gânduri. „Atunci când îşi caută un om de «imagine», partidele politice apelează şi la zona presei. Am fost ofertată cu joburi pentru biroul de presă, consilier personal, la departamentul de strategii politice sau purtător de cuvânt. Am refuzat ofertele din mai multe motive. Din punctul meu de vedere, atunci când schimbi macazul şi treci în tabăra cealaltă, nu poţi să te întorci. Iar eu nu eram pregătită să renunţ la presă“.

În paralel cu munca de televiziune, Andreea Creţulescu scrie o carte în care personajele principale sunt mai multe figuri marcante din politica românească. Însă, până la momentul în care va finaliza volumul şi va putea da mai multe amănunte despre acesta, Andreea aşteaptă plină de interes jurnalistic alegerile parlamentare din noiembrie. „E indiscutabil o premieră uninominalul… Asta dacă vom vota uninominal, pentru că mai sunt voci importante care speră că se va reveni la votul pe liste“, afirmă moderatoarea de la Realitatea TV.

PROGRAMUL MEU

Andreea declară că, de obicei, duminica este rezervată petrecerii timpului cu familia şi prietenii. „Îmi place să mă joc cu băieţelul meu, Alex, să citesc, să pictez, să înot, să călătoresc. Duminica nu prea mă uit la televizor. Dimineaţa, urmăresc câteva minute ştirile. În rest, duminica îmi fac un program alături de familie şi prieteni.“

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: