Fanii, așa cum era de așteptat au reacționat imediat.

„Să riști e mai bine decât să regreți 💫”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

„Interesantă argumentare!!!❤️/ Dacă nu riști in viață, nu ai să câștigi 😉😉😉🤗🤗❤️❤️❤️/

Ai dreptate 👏”, sunt unele dintre comentarii.

„Foarte frumoasă și foarte elegantă.Te pup Andreea Bălan!😍🤗😚”, „Esti o minune, tu cat si cele doua frumuseti ale tale ! Vă iubesc !”, „Ești foarte frumoasa”, sunt alte comentarii care s-au referit direct la felul în care arată vedeta și nu s-au hazardat în a comenta mesajul ei.

După ce George Burcea  a fost prins de polițiști cu substanțe interzise,  Andreea Bălan s-a decis să divorțeze.

„Actele s-au depus de o lună, nu s-au depus zilele acestea, doar că judecătoriile nu au lucrat. Urmează să i se comunice lui și el să vină în întâmpinare și apoi să se dea un termen. Cel mai probabil, primul termen va fi la vară, deci o să dureze”, a spus Andreea Bălan la un post de televiziune.

Andreea Bălan și George Burcea au împreună două fetițe, Ella și Clara.

„Important pentru mine este să fie fericit și mulțumit și să fie un tată responsabil. Îmi doresc să câștige mai bine pentru a-și putea îndeplini îndatoririle de tată. Cât despre custodie, rămâne de discutat. Eu îmi doresc să se implice, dar depinde foarte mult de comportamentul lui. În ultimele luni mi-a arătat că este cam recalcitrant, îmi doresc un părinte model pentru fetele mele și să fie alături de ele, să le iubească. El trebuie să fie prezent, eu îmi doresc să facă parte din viața lor, pentru că au nevoie de figura paternă”, a mai spus Andreea Bălan, potrivit cancan.ro