Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Bălan infidelă?! George Burcea pregătește „nucleara”. Care pe care
Andreea Bălan infidelă?! George Burcea pregătește „nucleara”. Care pe care

Andreea Bălan infidelă?! George Burcea pregătește „nucleara”. Care pe care

Actorul George Burcea s-a pregătit temeinic pentru prima înfățișare în instanță și nu pare dispus să depună „armele” prea ușor în divorțul cu Andreei Bălan. 

 

El intenționează să-i aplice „nucleara” soției sale chiar de la prima înfățișare în procesul de divorț, care ar urma să aibă loc pe data de 1 octombrie.  Actorul a fost cel căruia i s-a imputat ruperea mariajului. Pe ocolite, George Burcea a fost acuzat de infidelitate, unul dintre motivele principale ale divorțului. Dar se pare că în instanță totul ar urma să ia o altă turnură.

După ce s-a consultat cu avocații, George Burcea e dispus să dea cărțile pe față. Din câte se pare, actorul ar fi cel „tradus” în timpul mariajului. Acesta ar susține că Andreea Bălan a fost cea care a jucat „la dublu” și că el a fost cel înșelat în această relație. În acest caz se pare că există două posibilități. Relația artistei cu Tiberiu Argint să fie mai veche sau, înainte de acesta, Andreea Bălan să fi avut un alt iubit, pe care să fi reușit să-l țină bine la secret. Cert este că George Burcea pare să susțină sus și tare că Andreea Bălan l-ar fi înșelat în timpul mariajului.

Cu siguranță, procesul de divorț se anunță unul de durată, în care acuzațiile vor curge dintr-o parte în cealaltă.

Andreea Bălan a petrecut, cu puțin timp în urmă, o mică vacanță la Vama Veche, alături de noului său iubit nimeni altul decât Tiberiu Argint.

Potrivit Cancan, cei doi s-au sărutat cât a fost seara de lungă, s-au mângâiat cu patos, au zâmbit în permanență și au demonstrat că sunt extrem de fericiți unul în compania celuilalt. Mai mult, se pare că noul iubit al Andreei Bălan le-a cunoscut deja pe cele două fetițe ale artistei, Ella și Clara, atunci când a participat la ziua de naștere a cântăreței, care a avut loc la ea acasă.

Astfel, au apărut în presa mondenă noutăți despre noua relație a artistei, pe care Andreea se ferea să o expună. Mai mult, pentru ca nimeni să nu poată afla de iubirea dintre ea și Tiberiu Argint, Andreea Bălan apela la diverse trucuri. Artista ar fi purtat peruci atunci când mergea acasă la Tiberiu Argint, pentru a nu fi recunoscută.