Starleta are acum vârsta de 35 de ani și dorește ca până pe data de 22 iunie, când își va serba ziua de naștere, să poată realiza un proiect în care ținta este deschiderea Centrului de consiliere și informare pentru femeile în criză de sarcină. Numai că, pentru a da drumul acestui proiect, vedeta are nevoie de suma de 5.000 de lei pe care ar vrea să-i strângă din donații.

În acest sens, Andreea Bălan a postat pe pagina sa de socializare un mesaj adresat nu numai fanilor ei, dar și tuturor persoanelor care vor să doneze orice sumă de bani.

„Dragilor, cred că știți deja că mai sunt puține zile pana la ziua mea și sunt foarte fericită! Tocmai de aceea, am încredere că, împreună, putem împărtăși măcar un strop din aceste bucurii cu oameni faini, care aduc lumina în viețile celor care au nevoie. Dacă vreți să îmi faceți un cadou, puteți dona pentru deschiderea Centrului de consiliere și informare pentru femeile în criză de sarcină. Vă las aici un link prin care puteți dona cât puteți și m-aș bucura enorm să știu că, împreună, am pus umărul la treabă! ❤️” este mesajul scris de vedetă pe contul ei de Facebook.

„Foarte frumos că faci așa, dar nu ești singura. Mai multe vedete au zis așa! Felicitări că vă pasă!😘”, i-a lăsat într-un comentariu una dintre susținătoarele sale.

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu, California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere.

Cântăreața a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de medicii care au salvat-o.