Evenimentul Zilei > Social > Andrea Filip dezvăluie secretele unui An Nou de success în cartea “Regăseşte-ţi strălucirea”
Andrea Filip dezvăluie secretele unui An Nou de success în cartea “Regăseşte-ţi strălucirea”

Andrea Filip dezvăluie secretele unui An Nou de success în cartea “Regăseşte-ţi strălucirea”

Unul dintre obiceiurile cele mai frecvente în ajun de An Nou este alcătuirea unei liste de dorinţe pentru perioada care tocmai începe. “Regăseşte-ţi strălucirea. 77 Practici alese pentru o viaţă frumoasă, împlinire profesională şi evoluţie spirituală”, manualul pentru o viaţă împlinită al Andreei Filip, trainer, coach şi antreprenor social şi spiritual recunoscut internaţional, este un ghid care demonstrează că, prin câteva practici concrete, simple şi eficiente, dorinţele pot deveni uşor realitate.

Tineri ambiţioşi şi dornici să se afirme, oameni maturi în căutare de răspunsuri, adolescenţi care vor să-şi definească personalitatea, seniori preocupaţi de calitatea vieţii şi chiar copii pe care părinţii vor să-i crească armonios, încrezători în calităţile lor, vor descoperi în “Regăseşte-ţi strălucirea”, cartea “deschizătoarei de perspective” Andrea Filip, că împlinirea dorinţelor fiecăruia sunt la îndemână şi contează doar să fie cunoscuţi paşii.

Pentru a ajunge la ele, cele 77 de practici descrise simplu, la obiect şi imediat aplicabile pot transformă uşor visurile în realitate, fie că este vorba despre prosperitate financiară, relaţii de calitate, depăşirea unor traume emoţionale sau evoluţie spirituală.

Când este întocmită lista de dorinţe pentru noul an, Andrea Filip recomandă să fie stabilite nu obiective, ci subiective, adică dorinţe nu generale, ci în care să se regăseascăpersoană cu adevărat, care să reflecte şi cine este persoană, dar şi cine îşi doreşte să devină. Iată doar trei dintre sfaturile pe care Andrea Filip le da în cartea să despre cum trebuie formulate dorinţele cât mai eficient:

1. Formulează fiecare dorinţa că şi cum s-a împlinit deja

2. Când este posibil, fii cât mai specific în cifre

3. Stabileşte dorinţele la un nivel care te inspiră, dar nu unul copleşitor

Printre practicile care te pot ajută să ai un an nou de succes, apar amintite, printre multe altele, în cartea Andreei Filip:

1. Stabileşte rezultatul dorit, dar şi câteva borne intermediare

2. Bucură-te pe traseu – nu aştepta să te bucuri la final. Dacă nu te distrezi pe parcurs, nu te vei distra nici la final. Vei fi prea epuizat, mai ales mental. Bucuria este o stare de întreţinut pe tot parcursul jocului. E despre plăcerea de a trăi jocul vieţii, nu despre rezultate care sunt doar cifre.

3. Descoperă cine e deja câştigător şi cum a ajuns acolo – alege eroi care să te inspire

4. Acţionează! În fiecare zi oricât de mică e acţiunea. E o disciplină mentala, dar te va ajută enorm. Doar “cantitatea” se va schimbă în timp, iar disciplină se va dovedi de nepreţuit

Conform comunicatului de presă, practicile propuse de Andrea Filip nu sunt doar un simplu ghid de dezvoltare personală, ci includ şi elemente de thetahealing, ultima tendinţa în terapiile alternative, recunoscută destatul român.

Specialist certificat internaţional în thetahealing, care este o tehnică simplă de meditaţie şi terapie din medicină alternativă, Andrea Filip dezvăluie prin practicile descrise în “Regăseşte-ţi strălucirea” cum poate lucra fiecare persoană cu mintea subconştientă şi elimina astfel acele convingeri care limitează. Mai multe detalii despre cartea Andreei Filip pot fi obţinute accesând andreafilip.com.