Evenimentul Zilei > Actualitate > Andone: „Şi ce dacă mă vor da afara? Mai am cinci oferte din ţară!”
Andone: „Şi ce dacă mă vor da afara? Mai am cinci oferte din ţară!”

Andone: „Şi ce dacă mă vor da afara? Mai am cinci oferte din ţară!”

Ioan Andone, antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, a discutat astăzi despre situaţia de la club, dar şi despre viitorul său la cârma "câinilor roşii".

Cu toate că Dinamo nu a mai câştigat de patru meciuri în Liga I, pierzând trei dintre ele, Andone nu îşi face griji pentru viitorul său în Ştefan cel Mare.

"Nu sunt sub presiune. Şi ce dacă mă vor da afara, mai am cinci oferte din ţară. Doar nu o să mă dea afară din România!", a spus antrenorul lui Dinamo, precizând că obiectivul echipei sale în acest sezon este clasare pe primele două locuri în Liga I.
"Dinamo nu mai poate accepta să termine pe locul şapte încă un sezon. Am discutat cu Cristi Borcea, care s-a întors lângă echipă, dar şi cu Nicolae Badea şi vom face o analiză după meciurile cu Oţelul Galaţi şi Steaua", a precizat Andone.

Dinamo ocupă locul şase în clasament după nouă etape, la cinci puncte de liderul Oţelul Galaţi. Săptămâna trecută, "câinii roşii" au pierdut în deplasare, pe terenul Unirii Urziceni – o echipă improvizată în ultimele săptămâni. "Nu le reproşez nimic jucătorilor după înfrângerea de la Urziceni, însă ne va fi greu să ne revenim", a mai spus "Fălcosul", adăugând că speră ca în meciurile următoare jucătorii săi să fie mult mai inspiraţi.

Dinamo întâlneşte, mâine, de la ora 20.30, pe teren propriu, Oţelul Galaţi, în etapa a zecea a Ligii I.
Dinamo vinde bilete de doi lei

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: