Andone a bătut palma cu Copos

Andone a bătut palma cu Copos

„Fălcosul” a acceptat să-i antreneze pe giuleşteni până la vară, când înţelegerea se poate prelungi cu încă trei ani.

Ioan Andone a ajuns ieri la o înţelegere cu George Copos în privinţa preluării funcţiei de antrenor principal al echipei de fotbal Rapid.

La capătul a mai multe ore de discuţii cu patronul rapidist, „Fălcosul” va antrena formaţia giuleşteană până la finele acestui campionat, iar în cazul prinderii unui loc în Liga Europa, înţelegerea se va prelungi cu încă trei ani. Contractul nu s-a semnat

După ce a discutat cu patronul George Copos la Hotelul Crowne Plaza, Ioan Andone s-a deplasat la baza Pro Rapid, pentru a urmări un joc-şcoală al echipei. La plecare, tehnicianul a evitat să facă prea multe comentarii pe marginea venirii sale la Rapid, susţinând că va face asta după ce va semna contractul.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Încă nu am semnat contractul. O să aflaţi când o să-l semnez, va fi şi o conferinţă de presă. Acum am fost doar ca să asist la un antrenament condus de Ciprian Panait. Proiectul domnului Copos este interesant, se întinde pe durata mai multor ani. O să vedem când o să semnez contractul”, a declarat Andone la plecarea din cantonamentul echipei giuleştene.

Victor Becali, impresarul antrenorului, susţine că părţile au bătut palma, iar parafarea actelor constituie doar o simplă formalitate. „Copos şi Andone au bătut palma. Contractul va fi semnat cât de curând, este doar o simplă formalitate. Din vară, înţelegerea se poate prelungi cu acordul ambelor părţi. Există mai multe clauze în acest sens, iar una dintre acestea este ca Rapid să prindă un loc în Liga Europa”, a spus procuratorul la Sport.ro.

„Am negociat, am discutat, a fost destul de greu, dar cred că vom semna până la urmă contractul”, a precizat şi George Copos.  Proiectul domnului Copos este interesant, se întinde pe du rata mai multor ani.

"O să aflaţi când o să semnez contractul.“ IOAN ANDONE, noul antrenor al Rapidului