Ando, pe făraş

Ando, pe făraş

În Bulgaria, Ioan Andone e disperat că echipa sa nu joacă nimic şi, pe deasupra, e furată de arbitri

Problemele lui Ioan Andone la Sofia se adâncesc pe etapă ce trece. ŢSKA a remizat ieri, pe teren propriu, cu modesta Pirin Blagoevgrad (locul 8), scor 1-1, într-un meci contând pentru etapa a 20-a din prima ligă bulgară. Echipa antrenată de Ioan Andone, la care sunt legitimaţi Florentin Petre şi Daniel Pancu, s-a îndepărtat de titlu.

ŢSKA a pierdut ieri două puncte şi a fost depăşită în clasament de Lokomotiv Sofia, care a învins-o pe Levski cu scorul de 2-0. Liderul Litex Loveci are 42 de puncte, cu trei mai mult decât ŢSKA, dar joacă astăzi cu codaşa Sliven (locul 12) şi şi-ar putea mări ecartul la şase puncte.

Zilele lui Ando la Sofia sunt numărate şi, chiar dacă va mai fi păstrat în funcţie, va avea duminică un nou test important: derby-ul cu eterna rivală Levski. Un rezultat negativ în cel mai important duel din fotbalul bulgar i-ar putea semna sentinţa antrenorului român.              

Ne puteți urmări și pe Google News

Gol inexistent

Situaţia este destul de tensionată la ŢSKA după scandalul uriaş provocat etapa trecută de fanii „roş-albilor”, care au invadat terenul la jocul cu Mezdra. Românii au început să fie tot mai contestaţi. Contractul lui Andone este valabil până în vară şi se poate prelungi doar dacă ŢSKA cucereşte titlul.Până atunci, din campionatul Bulgariei mai sunt de disputat zece etape.

Dincolo de faptul că echipa lui nu joacă nimic, „Fălcosul” este victima arbitrajelor. Golul prin care Pirin a deschis scorul în partida de ieri a fost validat eronat de arbitri. Kotsev a şutat, mingea „a muşcat” transversala şi a picat în teren, dar „asistentul” a indicat că balonul a depăşit linia porţii. ŢSKA a egalat pe final prin Saidhodzha.           

Cu autocarul în spatele porţii

ŢSKA a fost gazdă ieri, dar a organizat jocul cu Pirin Blagoevgrad pe arena „Osogovo” din Kyustendil, deoarece terenul sofioţilor a fost suspendat pentru trei etape. Stadionul din Kyustendil arăta mai rău decât oricare stadion din primele două ligi din România, cu gradene de lemn în loc de scaune.

Temându-se probabil de o nouă „revoluţie” a fanilor celor de la ŢSKA, cei de la Pirin şi-au luat măsuri de precauţie, parcându-şi autocarul chiar în spatele uneia dintre porţi!