Jumătatea vedetei de la Pro Tv a lansat este cunoscută ca o militantă antivaccinare şi recent a continuat pe aceeaşi linie.

Fără să stea prea mult timp pe gânduri, charismatica Olivia Steer a spus că vaccinul antigripal ar putea fi, ţineţi-vă bine!, cel care generează coronavirus.

„Orban anunță că statul va achiziționa 3-4 milioane de doze de vaccin antigripal, pînă la toamna. Îl inteleg.

Tătaru dă ca sigur că România va avea o nouă epidemie Covid-19, în octombrie. Îl înțeleg și pe el.

Ce nu înțeleg e de ce românii ar fi atît de proști încît să se vaccineze cu vaccinurile antigripale ale lui Orban, cauzatoare de coronavirus, ca să îi confirme lui Tătaru teza cu valul 2”, a scris pe Facebook soţia lui Andi Moisescu.

În aceste vremuri, un astfel de mesaj poate aduce mari probleme celui care l-a creat. Legile din România pedepsesc  comunicarea informţiilor false.

În plus, nu trebuie să fii un as în PR pentru a-ţi da seama că un astfel de mesaj controversat îi afectează mai mult sau mai puţin imaginea lui Andi Moisescu.

Având în vedere că nu este prima dată când soţia lui este autoarea unui derapaj cu privire la vaccinare, este posibil ca şefii Pro Tv să-i transmită să ia măsuri cu privire la acest aspect…

Amintim că postarea numitei Olivia Steer a venit la puţin timp după ce premierul Ludovic Orban a spus că este de acord cu vaccinarea obligatorie.

În acelaşi timp, Nelu Tătaru (n.r. ministrul Sănătăţii) a precizat că ministerul pe care îl conduce se pregătește să cumpere milioane de doze de vaccin antigripal.

Totodată, soţia lui Andi Moisescu (Pro Tv) a reacționat după ce jucătorul de tenis Novak Djokovic a anunţat că se opune vaccinării obligatorii.

Olivia Steer a distribuit pe pagina ei de Facebook anunțul lansat luni de celebrul tenisman din Serbia.

De asemenea, amintim că la 12 mai, jumătatea lui Andi Moisescu a atras din nou atenţia cu o declarație surprinzătoarea despre Viorel Cataramă.

La acea vreme, omul de afaceri susținea că își dorește să fie contaminat cu COVID-19 pentru a demonstra că toată agitația provocată de coronavirus este gratuită.