Evenimentul Zilei > Social > Ana Popovic va lansa “Trilogy”, albumul care propune un mix de blues, jazz și funk
Ana Popovic va lansa “Trilogy”, albumul care propune un mix de blues, jazz și funk

Ana Popovic va lansa “Trilogy”, albumul care propune un mix de blues, jazz și funk

Ana Popovic, una dintre cele mai apreciate cântăreţe de blues ale momentului, pe care iubitorii acestui gen o pot vedea în concert la Bucureşti, pe 23 mai, la Sala Mare a Teatrului Naţional, îşi surprinde încă o dată fanii de pe mai multe continente cu lansarea unui album-eveniment, “Trilogy”.

După cum mărturiseşte cântăreaţa şi chitarista de origine sârbă, ”Trilogy” este cel mai ambiţios proiect al ei: un album cu trei volume ce cuprinde 23 de piese în trei stiluri diferite – blues, jazz şi funk. Conform unui comunicat de presă, cel mai recent album al Anei Popovic va fi lansat cu numai trei zile înaintea concertului de la Bucureşti, astfel încât iubitorii de jazz şi blues din Capitală vor fi primii spectatori din lume care vor putea ascultă aceste piese live.

Albumul ”Trilogy” a fost produs de câştigătorii premiului Grammy, Warren Riker şi Tom Hambridge, dar şi de Delfeayo Marsalis, unul dintre cei mai reputaţi compozitori, cântăreţi la trombon şi producători de jazz ai momentului.

Joe Bonamassa, Robert Randolph, Bernard Purdie, Cody Dickinson, rapperul Al Capone şi mulţi muzicieni celebri ai momentului au fost invitaţii speciali ai Anei Popovic pentru albumul ”Trilogy”, pe care cântăreaţa îl descrie drept ”cea mai mare realizare” a carierei sale de până acum.

”Într-o era în care cei mai mulţi sunt sceptici despre prezentul şi viitorul industriei muzicale, am vrut că Trilogy să spună o poveste diferită. Această afacere poate fi distrusă, însă un artist nu! Creativitatea este mai puternică acum ca niciodată, iar muzica reprezintă o celebrare a vieţii”, a declarat Ana Popovic.

Trecerea de la un stil muzical la altul poate părea o misiune difila, însă nu şi pentru Ana Popovic şi trupa ei, care demonstrează cât de natural poţi aborda jazz-ul, blues-ul şi funk-ul într-un singur album, când eşti îndrăgostit de muzică.

Ana Popovic, numită Jimi Hendrix în varianta feminină, va prezenta o mostră a virtuozităţii ei şi în concertul de la Bucureşti, de pe 23 mai, de la ora 20.00, la Sala Mare a Teatrului Naţional. Biletele pot fi achiziţionate de pe vreaubilet.ro.