Amy Winehouse a băut o sticlă de vodka în drum spre dezintoxicare

Amy Winehouse a băut o sticlă de vodka în drum spre dezintoxicare

La doar câteva luni după ce presa britanică susținea că Amy Winehouse a reuşit să-şi învingă dependenţa de droguri şi de alcool, controversata cântăreață este din nou internată într-o clinică de dezintoxicare.

Medicul a sfătuit-o pe Winehouse să renunțe la alcool, altfel va muri. Amy este internată la spitalul The Priory din Londra, unde are parte de un tratament special. Deşi era deja beată, în drum spre clinică, diva s-a oprit la un magazin de băuturi alcoolice ca să îşi cumpere o sticla de vodka, pe care a băut-o repede.

Potrivit cotidianului britanic, The Sun, surse din apropierea vedetei au declarat că:”Este ultima şansă pentru Amy. Pentru că are o situaţie gravă, medicii de la spitatlul The Priory au fost duri şi i-au spus în faţă că, dacă nu renunţă la alcool, o să moară". Nu este pentru prima dată când solista aude aşa ceva. În perioada 2007-2009, Amy a fost internată de mai multe ori în clinica The Priory, unde a încercat să îşi trateze dependenţa de stupefiante.

Din cauza scandalurilor în care a fost implicată, diva a constituit, încă de la începutul carierei, unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor din Regatul Unit. Artista britanică va ajunge şi în România pe 15 august, şi urmează să susţină un concert pe "Stadionul Iolanda Balaş" din Bucureşti.

Ne puteți urmări și pe Google News