Acum cateva zile a aparut stirea ca Tiger a cumparat o participatie la eJobs Group SRL, care detine site-ul eJobs.ro. Surse din cadrul Neogen ne-au spus ca nu este vorba despre preluarea pachetului majoritar de la bestjobs.ro, dar ca tranzactia a fost incheiata inainte ca eJobs.ro sa fie vandut catre Tiger.

„Ziarul Financiar” a titrat ca tranzactia care a avut ca obiect site-ul bestjobs.ro a valorat 6 milioane de euro, dar surse din cadrul Neogen spun ca valoarea tranzactiei este mai mica. Potrivit acestora, Tiger a cumparat 30% din eJobs Group pentru 4 milioane euro. In acest fel, fondul de investitii detine principalii doi jucatori de pe piata romaneasca de recrutare on-line.

Cumpararea bestjobs.ro devine cea mai importanta achizitie de pe piata internetului romanesc si una dintre cele mai mari realizate in ultimul an pe piata locala IT&C.

Tiger Global Management este implicat in dezvoltari imobiliare desfasurate pe piata romaneasca prin compania Adama, cu proiecte de 800 de milioane de euro. Piata de recrutare on-line este estimata pentru acest an la 4-5 milioane de euro.