Evenimentul ZileiPoliticaAmendată pentru propagandă electorală. Gafă de proporții a unui deputat USR

Amendată pentru propagandă electorală. Gafă de proporții a unui deputat USR

Amendată pentru propagandă electorală. Gafă de proporții a unui deputat USR
Cristina Iurişniţi, deputat USR de Bistrița, a fost sancţionată contravenţional de Poliţie cu amendă în valoare de 2.000 lei pentru continuarea propagandei electorale.

Duminică după-masă, Cristina Iurișniți şi-a fotografiat buletinul de vot, ştampilat şi a postat fotografia pe pagina sa de socializare.

„În urma verificărilor, a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, pentru continuarea propagandei electorale. Este singurul incident”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

La rândul său, preşedintele Biroului Electoral Judeţean Bistriţa-Năsăud, Reghina Berari, a declarat că în urma plângerii formulate de PSD pe numele deputatei USR Cristina Iurişniţi, a fost emisă o decizie prin care s-a dispus înlăturarea de pe pagina de socializare a fotografiei cu buletinul de vot.

Deputata USR de Bistriţa-Năsăud a şters la scurt timp de pe Facebook fotografia în care apărea buletinul de vot şi a făcut o altă postare, în care apărea fotografiată în timp ce introducea buletinul în urnă.


Accesează: