Evenimentul Zilei > Actualitate > Amenajările interioare perfecte. Cum poate să arate și bucătăria ta. Foto & Video
Amenajările interioare perfecte. Cum poate să arate și bucătăria ta. Foto & Video

Amenajările interioare perfecte. Cum poate să arate și bucătăria ta. Foto & Video

Bazându-ne pe opiniile experților, Evz.ro vă propune o serie de idei, imagini foto și video pentru amenajarea bucătăriei.

Importanța acestei părți a casei este cu atât mai importantă cu cât ne petrecem o bună bucată de timp în bucătărie.

Lupta între clasic și modern

În funcție de preferințe, amenajările interioare pot fi moderne și clasice. Totuși, experții susțin că imaginile care urmează sunt destinate spatiilor generoase, și nu celor reduse reduse.

Indiferent de dorința celui care amenajează, atât stilul clasic cât și cel modern confera interiorului o notă elegantă. Important este să îmbinați culorile mobilierului și să alegeți un proiect care să vă ofere o stare de bine.

Bej sau culori „țipătoare”?

Un exemplu pe placul experților îl reprezintă bucătăria în care tonurile de bej atrag atenția și reușesc să ofere o notă caldă, făcând-o mai primitoare și mai odihnitoare din punct de vedere estetic.

Nu sunt de ignorat nici amenajările cu mobilier în nuanțe de albastru sau mov, care înveselesc și dau eleganță spațiului, lăsând pe ultimul loc amenajările în culori închise, culori care, în opinia experților, sunt prea reci pentru o astfel de încăpere. Însă la fel de adevărat este și faptul că gusturile nu se discută…