Evenimentul Zilei > Actualitate > Am prins un secret. Al Bano și Romina Power: Din prea multă dragoste!
Am prins un secret. Al Bano și Romina Power: Din prea multă dragoste!

Am prins un secret. Al Bano și Romina Power: Din prea multă dragoste!

55 de ani de succese muzicale în întreaga lume. Mulți din acești ani, Al Bano a avut-o alături pe frumoasa americancă Romina Power, iubirea vieții lui. Din prea multă dragoste, destinele li s-au reunit după aprope 20 de ani de la divorț și fanii îi regăsesc acum pe scenele festivalurilor, cu imensă bucurie. Evenimentul zilei oferă cititorilor, în exclusivitate, imagini din studioul în care cei doi artiști crează și cântă.

Am vorbit în corespondențele mele precedente despre familia și locurile natale ale îndrăgitului artist italian. A sosit momentul să arătăm cititorilor Evenimentului zilei, în exclusivitate, imagini din biroul personal și din studioul de înregistrări ale lui Al Bano.

Au trecut mai bine de 55 de ani de la prima înregistrare muzicală făcută de un tânăr necunoscut din sudul Italiei, ajuns printr-o întâmplare fericită într-un studiou de înregistrări din Milano. Mai înainte, acesta lucrase ca muncitor necalificat în construcții, ca ospătar și ajutor de bucătar în câteva restaurante și ca mecanic pe banda de montaj a autoturismelor Mini Minor.

Însa visul său din copilărie fusese acela de a ajunge un cântăreț celebru, aidoma lui Domenico Modugno, care se născuse într-un sat din apropierea comunei sale natale. Acest tânăr se numea Albano Carrisi, iar întâlnirea cu Clanul lui Adriano Celentano avea să-i marcheze existența. Aici a lansat prima sa piesă, La strada, aici a devenit Al Bano și a făcut primii pași pe calea succesului.

Primul său hit, din 1967, Nel sole, a rămas în istoria muzicii ușoare italiene, atât prin numărul imens de discuri vândute, cât și prin linia melodică perfectă. Au urmat numeroase alte succese: Pensando a te, Mezzanotte d’amore, Il ragazzo che sorride, dar și primele participări la Festivalul de la San Remo, în 1968 cu La siepe și  în 1971 cu 13, Storia d’oggi.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE