Evenimentul Zilei > Actualitate > Allview AllDroi, tableta românească, este compatibilă 3G
Allview AllDroi, tableta românească, este compatibilă 3G

Allview AllDroi, tableta românească, este compatibilă 3G

Prima tabletă românească, Allview AllDro, dezvoltată de brașovenii de la Visual Fan, va avea acces la internet și prin sistemul 3G HSDPA.

Tableta se poate conecta la internet atât prin Wi-Fi, cu ajutorul router-ului de acasă sau a hotspoturile din parcuri sau localuri, cât și prin intermediul unui abonament de net pe care îl poți face la una dintre rețelele de telefonie mobilă. AllDro rulează sistemul de operare Google Android 2.1 și are un ecran de  7 inci. Are o mermorie internă de 2GB, care poate fi extinsă la 32 GB.

Portul mini USB facilitează transferul datelor din tabletă în PC și invers. Are o autonomie de navigare pe internet de 6 ore, iar dacă asculți muzică, bateria ține până la 30 de ore. Cu o greutate de 370 grame, tableta aduce cu ea o bibliotecă întreagă pentru că poate fi folosită ca e-Book reader. De asemenea, cu AllDro se pot efectua apeluri VoIP prin Wi-Fi. În plus, cu ajutorul cablului HDMI, fotografiile și filmele FullHD pot fi redate pe televizor.

 Prin intermediul sistemului de operare Android, utilizatorii pot accesa rețele de socializare, pot instala mii de aplicații sau jocuri. Cei care folosesc deja tableta, modemul 3G va putea fi achiziționat ca accesoriu AllDro, în timp ce noul pachet se va găsi pe piață la un preț în jur de 1.000 de lei. 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: