Evenimentul Zilei > Actualitate > „All Blacks” au spulberat Japonia. „Stejarii” au o cotă uriaşă la o victorie cu Argentina
„All Blacks” au spulberat Japonia. „Stejarii” au o cotă uriaşă la o victorie cu Argentina

„All Blacks” au spulberat Japonia. „Stejarii” au o cotă uriaşă la o victorie cu Argentina

Echipa naţională de rugby a Noii Zeelande a învins azi, cu scorul de 83-7, reprezentativa Japoniei, în etapa a doua a Grupei A de la Cupa Mondială, competiţie care se desfăşoară chiar în Noua Zeelandă.

Cu o echipă schimbată aproape complet faţă de cea din meciul inaugural cu Tonga, "All Blacks" au pus de 13 ori mingea în terenul de ţintă al asiaticilor. Noua Zeelandă e lider în Grupa A, după două meciuri.
Următoarea confruntare a neo-zeelandezilor este cea cu Franţa, care le-a provocat două eşecuri la Cupa Mondială în trecut. "All Blacks" au un singur succes la Mondiale, obţinut în 1987, pe teren propriu.

Mâine dimineaţă, la Invercargill, România întâlneşte Argentina în al doilea meci din Grupa C. Atât "stejarii", cât şi "pumele" au pierdut la debut, cu Scoţia, respectiv Anglia. Sud-americanii, care au luat bronzul la ediţia precedentă a Mondialelor, sunt cotaţi cu prima şansă de casele de pariuri. Un succes al pumelor este recompensat cu un profit de doar cinci procente din miza pariului. De cealaltă parte, în cazul unui succes al "stejarilor", cei mai curajoşi dintre pariori vor primi de nouă ori suma pariată.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: