Evenimentul Zilei > Actualitate > Alina Puşcău, topless în „Conan”
Alina Puşcău, topless în „Conan”

Alina Puşcău, topless în „Conan”

Modelul român devenit actriţă joacă în două secvenţe din filmul "Conan 3D", şi acelea la bustul gol.

Apariţia româncei de 29 de ani în ceea ce se va dovedi a fi un blockbuster a făcut multă cerneală să curgă în ziarele din România. Rezultatul este unul dezamăgitor, din punct de vedere al actoriei, dar încurajator, din punct de vedere al nudităţii lui Puşcău.

Presa internaţională a scris că Alina o interpretează pe "una dintre sclavele care se răzvrătesc împotriva opresiunii", însă realitatea este cu totul alta. În film, Conan Barbarul, interpretat de Jason Momoa, salvează o colonie de sclavi din bunătatea inimii lui, printre care şi pe fata interpretată de Alina, căreia îi dă drumul dintr-o cuşcă în care fusese închisă dezbrăcată. Drept răsplată, sclava merge cu Conan şi cu prietenul acestuia, Artus (Nonso Anozie), la o tavernă, pentru a sărbători.

Personajul Alinei ascultă faptele de vitejie ale bărbaţilor, râde cu poftă, arătând un set perfect de dinţi, însă nu apucă să se îmbrace defel, pentru că Artus o ia în spinare şi o duce la etaj.

Pe generic, Puşcău este creditată drept "Slavegirl 1" ("Sclava 1"). Atunci când proiectul de film "Conan 3D" a fost anunţat, regizor ar fi trebuit să fie Brett Ratner, partenerul de viaţă al Alinei din acea perioadă, producător executiv al serialului "Prison Break" şi regizor al filmului "X-Men 3", considerat în unanimitate cel mai prost din seria cu mutanţi.

<iframe width="560" height="345" src="http://www.youtube.com/embed/gQWNALbabeQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Pictorial în "Playboy"

Alina Puşcău a apărut pe covorul roşu, la premiera de joia trecută a filmului, îmbrăcată într-o rochie mini marca Abed Mahfouz, cu bijuterii Chris Aire şi tocuri Christian Louboutin. Românca a fost model pentru campanii Pepe Jeans şi Victoria’s Secret şi a apărut în reviste precum "Harper’s Bazaar" şi "Allure".

Unul dintre momentele de maximă expunere a fost pictorialul din "Playboy", de la sfârşitul lui 2009, fiind fotografiată de Ratner, iubitul ei de atunci.

Puşcău a mărturisit, în trecut, că "Pentru filmul «Conan Barbarul » am fost aleasă datorită apariţiei din revista «Playboy»". Hugh Hefner însuşi a nominalizat-o ca fiind una dintre cele mai frumoase femei din lume, alături de frumuseţi precum Beyoncé, Bar Refaeli, Angelina Jolie, Olivia Wilde şi Megan Fox.

Însă apariţia ei a fost eclipsată de coperta cu vedeta animată a serialului "Familia Simpson", Marge. Puşcău a beneficiat de plasarea pe o copertă alternativă a revistei, însă a recunoscut pentru "The Hollywood Gossip", că "Marge Simpson e cu siguranţă mai sexy decât mine şi are un păr albastru minunat".

În mai anul trecut, atunci când au avut loc filmările pentru lungmetrajul de acţiune, Puşcău ciripea fericită pe Twitter.com că "filmul va arăta uimitor, mai ales pentru că eu sunt în el!" şi "am avut cea mai uimitoare experienţă din viaţă pe platourile filmului «Conan»".

Tot pe Twitter a postat şi vreo două imagini, în care nu apare deloc la bustul gol, ci cu o bentiţă pe frunte şi o pelerină cu glugă care-i acoperă corpul şi capul. Iar săptămâna trecută, Alina a scris din nou, pentru cei 1.200 de fani, că se pregăteşte pentru premiera de gală de pe 11 august, din Statele Unite.

Ulterior, ea a anunţat că a studiat actoria cu Larry Moss, cel care a iniţiat în tainele rolurilor nume cunoscute precum Leonardo DiCaprio, Jim Carrey, Jennifer Garner şi Hilary Swank. "Acum mă pot numi oficial actriţă! Nu aş fi reuşit fără voi! Alina", a scris ea pe 13 august.

<iframe width="560" height="345" src="http://www.youtube.com/embed/vyhnsyJh1Yc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
"Marge Simpson e cu siguranţă mai sexy decât mine şi are un păr albastru minunat.“

ALINA PUŞCĂU, model şi actriţă

INDEPENDENTĂ

A refuzat să fie "domesticită"

Pe lângă Brett Ratner, care i-a regizat primul videoclip, "Numa Numa", un cover după O-Zone, Alina Puşcău a mai avut relaţii amoroase şi cu pilotul de Formula 1 Eddie Irvine şi cu actorul Vin Diesel. De Ratner şi de Diesel, potrivit spuselor ei, s-a despărţit din acelaşi motiv: ambii voiau să se căsătorească cu ea, să facă copii şi ca ea să renunţe la carieră. Însă Alina a refuzat, crezând în viitorul ei la Hollywood.

Potrivit "NY Post", Ratner încă mai suferă, chiar şi la un an şi jumătate după despărţirea de Puşcău. La o petrecere cu scop caritabil din Hamptons, Ratner a abordat-o ciupind-o de picior, însă, atunci când a fost ignorat, a urlat la ea, întrebând- o "ce căuta la St. Tropez". Când n-a primit niciun răspuns, a plecat fără vreun cuvânt.

  • "Conan": barbarul sexy, fără muşchi narativi