Evenimentul Zilei > Actualitate > Alina Puşcău cântă cu Laurenţiu Duţă
Alina Puşcău cântă cu Laurenţiu Duţă

Alina Puşcău cântă cu Laurenţiu Duţă

Supermodelul de origine română îşi continuă proaspăt lansata carieră muzicală, dar încearcă şi în cinema.

După ce a lansat în America un cover după piesa „Dragostea din tei” a fostei trupe O-Zone, top-modelul internaţional Alina Puşcău se pregăteşte de o posibilă colaborare cu Laurenţiu Duţă.

Aflată în aceste zile în ţară, frumoasa româncă – în prezent locuieşte la New York – s-a întâlnit cu Duţă într-un club bucureştean şi au vorbit despre o eventuală colaborare pentru o piesă.
Laurenţiu Duţă: „M-aş bucura să lucrez cu Alina”

„Este vorba despre o melodie în colaborare cu mine şi cu David Deejay. Deocamdată totul este la stadiul de idee, am avut o discuţie cu Alina şi dacă o să scriu o piesă bună o să i-o trimit, şi de aici încolo vom vedea. Nici nu prea am ascultat foarte multe melodii de-ale ei, însă m-aş bucura să lucrăm împreună”, a spus Duţă.

Un film turnat în Bulgaria

Iubita regizorului american Brett Ratner – care i-a regizat şi videoclipul remixului „When You Leave (Numa Numa)“, – Puşcău a început să cocheteze şi cu actoria, când s-a înscris la cursurile Institutului de teatru şi film „Lee Strasberg” din New York.

Pe lângă cariera în muzică şi lansarea, în urmă cu doi ani, a albumului de debut „Everybody Wants Me”, românca va putea să îşi demonstreze abilităţile actoriceşti cu un rol într-un film care va fi turnat în Bulgaria.

Dacă gurile rele ar spune că succesul modelului, în vârstă de 28 de ani, se datorează în mare parte relaţiilor pe care le-a avut cu bărbaţi celebri, printre care actorul Vin Diesel ori miliardarul Jeffrey Epstein, Puşcău declara într-un interviu că este important să cunoşti oamenii potriviţi.

Vedetă în „Playboy”

Asemenea unor alte modele românce care s-au afirmat pe plan internaţional, ca Irina Lăzăreanu, Diana Dondoe ori Catrinel Menghia, Alina a apărut pe toate coperţile revistelor de profil, de la „Elle” până la „Vogue”.

Mai mult, ea a devenit, anul trecut, prima româncă pozând pentru coperta ediţiei americane a revistei „Playboy”. Puşcău a fost aleasă să apară şi pe copertă cu ocazia aniversării a zece ani de când revista apărea pe piaţa din ţara noastră.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News